Aslan mı kaplan mı daha güçlü?

ProGamerBoss

Femtopat
Daha fazla  
Selam! Benim aklıma bir şey takıldı 2 tane büyük kral kedilerden olan aslan ve kaplan hayvanlarından hangisi daha güçlüdür ve kavgada yener? Ben şahsen kaplan yener diyorum çünkü fiziksel ve zeka yapısı olarak çok daha güçlüdür! Peki siz hangisinin yeneceğini düşünüyorsunuz? Cevabınızı verirseniz sevinirim! 😀

Savaş kısa süreli olursa kaplan çevikliği ile alt edecektir lakin aslan kolay kolay pes etmeyeceğinden ve onlar ölümüne savaştığında kısa süreli olmayacağından aslan parçalar. Diye düşünüyorum :D

Selam! Benim aklıma bir şey takıldı 2 tane büyük kral kedilerden olan aslan ve kaplan hayvanlarından hangisi daha güçlüdür ve kavgada yener? Ben şahsen kaplan yener diyorum çünkü fiziksel ve zeka yapısı olarak çok daha güçlüdür! Peki siz hangisinin yeneceğini düşünüyorsunuz? Cevabınızı verirseniz sevinirim! 😀
Bilimsel olarak kaplan aslanı yeniyor

Neredeyse her kavgada kaplanın kazandığı kanıtlanmıştır.

Geçen internette bir kaplan gordüm hayvan gibi tricepsi vardı sanırim, o ne kas kütlesiymiş arkadaş. Kaplan aslanı alır.
images-3.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı