ASMR İzlemek Saçma mı?

ASMR İzlemek Saçma Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    115
İzlediğim kanallar öyle boş kanallar değil. Ama bana da saçma geliyor fakat rahatlatıyor. Saçma ama ASMR izlemeye devam ediyorum. Dediğiniz durum "Ahh, Ohh" biraz buralara kayıyor 🤣 Haklısınız bunlardan bir türlü kurtulamadık. Saçma olduğunu düşünüyorum ama bu davranışı yapmaya devam ediyorum. 3 yaşındaki çocuklar gibiyim 😂

"Ahh, Ohh" olayına gelirsek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

🤣🤣

Benim izlediklerim böyle değil. Ama çok sinirim bozuldu buna. 😀😀

5 Saniye dayanamadım kapattım. Hocam ruh haliniz hiç iyi değil, bence bir doktora görünün 😄
Merak etmeyin hocam bunu izlemiyorum. Sadece bu tarz kanalların ASMR ile ilgisi oladığını, Ahh, Ohh olayının tam olarak bu olduğunu söylemek istiyorum. Telaşa gerek yok 🤣🤣
Kulağımı bırak diyesim geldi valla:)

Uykuya yardımcı olması veya dinlenmek için White Noise denen videoları da izleyebilirsin. Tabii herkesin zevki farklı:) Doğa veya yağmur sesleri de çok yardımcı olabiliyor.
Doğa sesleri ile rahatlamak da cidden çok iyi. Gece yatarken kulaklığımı takıp yağmur sesi açıp uyuduğum oluyor.

Birçok akım saçma. ASMR'de bunlardan biri. Maalesef insanlar niteliksizleştikçe böyle saçma sapan akımlar türüyor. Özellikle de tiktok vs. gibi platformlardan anlayabiliyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı