Evet bıktım artık, asosyallikten. Kendimi açıp anlatabileceğim sadece 1-2 arkadaşım var. Onların dışında arkadaş diyebileceğim kimsem yok. Topluluğa çıkma korkum yok fakat dışarı çıkıp arkadaşlarımla vakit geçiremiyorum çünkü yoklar. Dahil olduğum bir arkadaş çevresi yok. Derslerim iyi fakat umutsuzum. Bir hedefim yok. Okulda dışlandığım zamanlar oluyor. Hayattan bir beklentim yok. Fiziksel görünüşüm de çok iyi değil zaten. Oyun oynayamıyorum kendimi grafik ve teknolojiye verdim. Önceden böyle bir problemim yoktu fakat dersleri takmamaya başladım bu sene. Discord'tan birkaç tane arkadaşım vardı fakat bilgisayarım zaten kötü olduğu için onlarla vakit geçiremiyorum. Bazen her şey üstüme geliyormuş gibi hissediyorum. Sanki bu hayatta hiçbir vasıfım yokmuş gibi. Diğer insanlara karşı sürekli gülüyorum fakat içten içe yanıyorum. Arkadaşlarıyla eğlenip zaman geçiren insanları görünce çok kıskanıyorum. Var mıdır bu problemime bir çözüm? Ne yapmam gerekiyor? Düşünceleriniz çok önemli, teşekkürler.