Beijo
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- ÖĞRENCİ
Lisede, üniversitede çevresi dolu dolu olan bir insandım. Eğlendim, yedim, içtim, gezdim, tozdum. Aklına gelebilecek her şeyi yaşadım, her ortama girip çıktım. Keşlerle, alkoliklerle bir arada oldum hep. İkinci Üniversiteme başladığımda hızlı geçen son 5-6 yıldan çok bunalmıştım ve kabuğuma çekilme kararı aldım. İkinci üniversitemden kemik bir arkadaşım grubum kaldı, dışında kalanlarla (ilk üniv., lise, ortamlar vs) görüşmeyi bıraktım. Bir de Knight Online' dan tanıştığım samimi dostum var. Şu sıralar tek yaptığım sabah işe gidip akşam eve gelip bilgisayar başında vakit geçirmek ve hafta sonları kız arkadaşımla buluşmak. Dışarıdan şaşalı gözüken, eğlenen tayfa herkese tabi ki çekici geliyor ancak içerisinde bulunduğunda gerçeklikten uzak sahte hayatlar yaşayan insanlarla dolu. Artık her şey maddi yaşantılara dayalı. Eski arkadaşlarımla evde buluşup hala kola-çekirdek yapabiliyoruz 30 yaşımıza merdiven dayamamıza rağmen. Az ama gerçek arkadaşlıklar edinmelisin, kadınların olduğu arkadaş gruplarından her zaman uzak durmalısın ve en önemlisi ne kadar çevren olursa olsun yalnız kalmanın tadını bulamayacaksın
Bu yüzden sosyalleşmek için çabalama, içine sinen bir yer olduğunda zaten seni içine çekecektir.