Asosyallikten nasıl kurtulurum?

murat526754

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır bilgisayar üzerinde yaşıyorum diyebilirim. Bayağı asosyal birisine dönüştüm. Yaşım 18, ileride zorluk çekeceğim söyleniyor. Bayağı kilo da aldım bu yüzden. Peki, sizce asosyallikten nasıl kurtulurum? Dışarı çıkasım dahi gelmiyor. Aktivite yapmak istemiyorum. Hep bilgisayar ile ilgili zaman harcamak istiyorum. Nasıl kurtulurum?

Sorunun tek kaynağı bilgisayar. Aktivite yapmak istememen, dışarı çıkmak istememen hep bilgisayara olan alışkanlığın yüzünden. Bazen hayatın akışına kapılınca bilgisayardan gerçekten soğuyorum. Diyalog ve enerjim gerçekten değişiyor. Tavsiyem bilgisayarı hayatından sil (eğer bilgisayarda iş yapmıyorsan) zor ama gerçek bu.

Kendini fişten çekmen gerek dostum. Biraz dışarı çıkmalısın.
Spor salonuna yazıl. Sonra da evde oturma ama, vücudunu geliştir. İyi beslen, her şey rayına oturur, üniversite okumuyor isen veya sınava çalışmıyor isen işe gir.
Sorunun tek kaynağı bilgisayar. Aktivite yapmak istememen, dışarı çıkmak istememen hep bilgisayara olan alışkanlığın yüzünden. Bazen hayatın akışına kapılınca bilgisayardan gerçekten soğuyorum. Diyalog ve enerjim gerçekten değişiyor. Tavsiyem bilgisayarı hayatından sil (eğer bilgisayarda iş yapmıyorsan) zor ama gerçek bu.
Arkadaşlar denedim dışarı çıkmayı spor yapmayı ama inanın 4 günden sonra hiçbir şekilde sarmadı. Son olarak kendi motivasyonumu düzeltip tekrar deneyeceğim inşallah başarırım.

Arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır bilgisayar üzerinde yaşıyorum diyebilirim. Bayağı asosyal birisine dönüştüm. Yaşım 18, ileride zorluk çekeceğim söyleniyor. Bayağı kilo da aldım bu yüzden. Peki, sizce asosyallikten nasıl kurtulurum? Dışarı çıkasım dahi gelmiyor. Aktivite yapmak istemiyorum. Hep bilgisayar ile ilgili zaman harcamak istiyorum. Nasıl kurtulurum?

Bence asosyellikten kurtulmak için yapmanız gereken ilk ve en önemli şey spor salonuna yazılmak. Spor salonunda hem fiziğinizi düzeltip hem de arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu arada spor salonuna gidince herkes beni izliyecek, benimle dalga geçecek gibi düşünceler oluyor genelde insanlarda. Bu olayı bence kafanızdan çıkarın çünkü orada ki herkes kendi sporuyla ilgileniyor. Hem orada ki herkes öyle kaslı falan değil genel olarak insanlar kilolu ya da aşırı zayıf. Kaslı olupda çalışmaya gelenler çok fazla olmuyor. Tabii bu durum gittiğiniz spor salonuna göre değişir ama bence kısa sürede spor salonuna giderseniz çok iyi olur. Orada size hareket konusunda da yardımcı olurlar.

Arkadaşlar denedim dışarı çıkmayı spor yapmayı ama inanın 4 günden sonra hiçbir şekilde sarmadı. Son olarak kendi motivasyonumu düzeltip tekrar deneyeceğim inşallah başarırım.
Valla dostum 4 günde tabi ki sarmaz, gelişimi görüp tatmin olman lazım. 4 günde salarsan senin işin zor, spor yapman hayatını değiştirecektir. Ayrıca sporu sarması için yapma.

Bende senin gibiyim.Asosyalim diye üzülme dışarısı cehennem gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı