Asphalt 8 efsanesi

Bu oyunda enerji muhabbeti var mıydı? Enerjin bitince yeni oyuna girmek için enerjinin dolmasını bekliyorsun, hızlı doldurmak için para veriyordun. Böyle yarış oyunları vardı bir aralar.
Yok. Asphalt 9'da geliyor o özellik.
 
Ben de bir aralar oynuyordum. Ama gerçekten arayüzü değiştirmeleri kötü olmuş. Ama yine de halen oynuyorum. (Kredim -42.659.887) Hileye başvurunca battım. En başlarda güzeldi ama sorasında bir kere sildim. Sonra tekrar yüklediğimde -45.666.850 kredim vardı. Ama yine de güzel bir oyun. Çocukluğumda en çok oynadığım oyunlardan birisiydi.

Oyun cidden çok değişti. Eskiden bilgisayardan da oynuyordum artık hiç zevkli değil oynamak. Bir de krubb wenkroist - bleach adlı müzik daha güzel bence.
Evet. O müziği de beğeniyorum.
 
Ah be... Zamanında bu oyunu çok oynardım hatta artık bitirmek üzereydimki sebepsiz yere ban yedim ve o zamandan beri oynamadım. Bir kanal vardı bu oyunla ilgili yaptığı komik montajlar vardı izlerdim.
 
Ayn hocam bende çok severdim 160 MB diye 4,5 GB indirdiği zamanlar falan motor geldiği gün almıştım oyunu bozmuşlar motor gelince başka hatırlamıyorum oyunda ne var ne yok ah ah.

Ve ben o 4.5GB indirme boyutu telefonumun hafızasının yetersiz olması nedeniyle indirememiş ve 2019 kadar içimde ukte kalmıştı o oyun

Eskiden oynayanlar şunu bilir bense izledim
Boxes_horizontal_layout.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı