Esasında cok güzel makine de inanılmaz beğeniyorum lakin Gaming laptopların ömrü 5 yıldan sonra pert bilmiyorum 7 aydır kullanıyorum sıcaklıklar aynı iyi işte. Hayırlısıyla güzel günlerde kullanalım.
Esasında cok güzel makine de inanılmaz beğeniyorum lakin Gaming laptopların ömrü 5 yıldan sonra pert bilmiyorum 7 aydır kullanıyorum sıcaklıklar aynı iyi işte. Hayırlısıyla güzel günlerde kullanalım.
Merhaba öncelikle başımız sağ olsun. Tüm Türkiye olarak yaralılara acil şifalar diliyorum. Bunun kullanma kılavuzunda neden Home kurun diyor anlamadım.
Merhaba öncelikle başımız sağ olsun. Tüm Türkiye olarak yaralılara acil şifalar diliyorum. Bunun kullanma kılavuzunda neden Home kurun diyor anlamadım.
Sağ olun hocam, başımız sağ olsun. Bilmiyorum fakat driverlar vs açısından bir sorun olmaz, gereksiz yazılmış geldi bana, kendi denedikleri sürümü de yazmış olabilirler.
Sağ olun hocam, başımız sağ olsun. Bilmiyorum fakat driverlar vs açısından bir sorun olmaz, gereksiz yazılmış geldi bana, kendi denedikleri sürümü de yazmış olabilirler.
Windows 11 Pro kullanırken 1 defa mavi ekran aldım ama 11 ile de alakalı olabilir. Şu an Windows 10 Home SL kullanıyorum ve sorun yok. Tek sorun Forza Horizon 4'te donma sorunuydu o da bilgisayarla değil NVIDIA driverlarıyla alakalı. Eski bir sürümü yükleyince düzeliyor.
İleride de karşılaşmazsınız umarım. Bu arada eğer Turbo Boost'u kapatırsanız sıcaklıklar 65 derece civarı oluyor en fazla. Güç gerektirmeyen oyunlarda kapatmanızı öneririm. Düşük devirde bile soğutabiliyor. Böylece hem sessiz kullanıyorsunuz hem de serin.
Rehber: Rehber: AMD ve Intel'de CPU Turbo Boost kapatmak