Aspire 7 A715 51G 598W uyumlu RAM önerisi

Bütçe
800-1000

Kompetankedi

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç
PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq
Meslek
Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter)
Acer Aspire 7 A715 51G 598W aldım daha kargoda Prime deneme süresi varken 16 gb RAM Amazon'dan almak istiyorum. Elime ulaşmadan uyumlu bir RAM olup olmadığını nasıl anlarım?

Bu RAM uyumlu olur mu?

Son düzenleme:
Hocam ben de aynı bilgisayardan sipariş verdim. Eğer RAM'i takıp kullandıysanız tecrübenizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Yakın zamanda RAM alacağım daha almadım.

bu bilgisayarda en uyumlu olacak ram crucial markasıdır. Bilgisayarın içinde gelen ram micron. Crucial markası micron'a aittir. Ben aldım taktım. sorunsuz kullanıyorum.

Arkadaşlar bu PC'nin Windows kurulum aşamasında lisans sözleşmesini nasıl kabul ediyoruz. Mouse çalışmıyor. Siz nasıl kabul ettiniz yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar bu PC'nin Windows kurulum aşamasında lisans sözleşmesini nasıl kabul ediyoruz. Mouse çalışmıyor. Siz nasıl kabul ettiniz yardımcı olur musunuz?

Tamamdır arkadaşlar. Boşuk tuşundan tikleniyormuş. Buldum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-12-28 at 15.40.52.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-28 at 15.40.52.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Merhaba bu laptoptan ayısından bende var laptopta müzik dinlerken arada hoparlörden çat pat sesleri geliyor sizde de geliyor mu acaba?

Merhaba bu laptoptan ayısından bende var laptopta müzik dinlerken arada hoparlörden çat pat sesleri geliyor sizde de geliyor mu acaba?

Laptopu daha yeni aldım sayılır. Genelde kulaklık kullandığım için öyle bir şeyle karşılaşmadım. Sadece bazen hafif bir şekilde bazen fan sürtüyor gibi bir ses geliyor.

Laptopu daha yeni aldım sayılır. Genelde kulaklık kullandığım için öyle bir şeyle karşılaşmadım. Sadece bazen hafif bir şekilde bazen fan sürtüyor gibi bir ses geliyor.

Acaba kulaklıksız herhangi bir şarkı açıp dinleme şansınız var mı? tek bir şarkıda bazen yapmıyor ama genel olarak yapıyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı