Aspire 7 laptopta darboğaz mı var?

Evet.

Aşırı sıcak oluyor oyunlarda bazen elimi bile koyamıyorum nasıl düzelir Rampage soğutucu da aldım bir işe yaramıyor vantilatör bile koydum tam arkasına.

Aşırı sıcak olma çok göreceli bir şey. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını yazar mısın?

Aşırı sıcak olma çok göreceli bir şey. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını yazar mısın?
Oyunların hepsini sildim artık oyunlar oynanmıyor laptop bildiğin çöp çözüm olsa çok güzel olur

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-15_132542868.png
    resim_2023-10-15_132542868.png
    221,8 KB · Görüntüleme: 27
Aynı laptop var ısınma sorunum yok, takılma da yok ama çok çok nadir ani fps düşüşü oluyor nedenini bilmiyorum. CS2'de grafik ayarlarını değişirken ani ısınmadan dolayı fps düşüyor 3 saniye sonra normale dönüyor. Sorun Windows 11 ve AMD nin yazılım sıkıntısından olabilir.

Aynı laptop var ısınma sorunum yok, takılma da yok ama çok çok nadir ani FPS düşüşü oluyor nedenini bilmiyorum. CS2'de grafik ayarlarını değişirken ani ısınmadan dolayı FPS düşüyor 3 saniye sonra normale dönüyor. Sorun Windows 11 ve AMD'nin yazılım sıkıntısından olabilir.

Windows 10 da da aynısı oluyordu.

Aynı laptop var ısınma sorunum yok, takılma da yok ama çok çok nadir ani FPS düşüşü oluyor nedenini bilmiyorum. CS2'de grafik ayarlarını değişirken ani ısınmadan dolayı FPS düşüyor 3 saniye sonra normale dönüyor. Sorun Windows 11 ve AMD'nin yazılım sıkıntısından olabilir.

Nasıl çözebilirim hocam.

Windows 10 da da aynısı oluyordu.
Nasıl çözebilirim hocam?
Acer Care Center programından bios sürümüne bak 1.10 değilse Windows Uptade kısmından isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmından indir güncelle. Driver olarak Amd'nin Radeon Software ve Nvdia'nın GeForce Experince programlarından en son sürümüne güncelle. HWMonitör programından CPU sıcaklık değerlerine bak boşta ve yük altında, boşta en fazla 55 derece olmalı. Eğer sıcaklık boşta fazlaysa yük altında oynadığın oyuna bağlı 70 75 dereceyi geçiyorsa termal macununu değiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı