L Lexavl Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20230401_113912.jpg 112,3 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.243 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 1 Nisan 2023 #2 Anakart modeliniz nedir? Artı -1 Eksi
KS KS L Lexavl Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 celilemrednsmnt dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... AsRock A320M-HDV R4.0 bu efendim Artı -1 Eksi
celilemrednsmnt dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... AsRock A320M-HDV R4.0 bu efendim
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.243 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 1 Nisan 2023 #4 Lexavl dedi: AsRock A320M-HDV R4.0 bu efendim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görünen AMD fTPM switch ayarını disabled olarak ayarlayın. Sorun çözülecektir. Artı -1 Eksi
Lexavl dedi: AsRock A320M-HDV R4.0 bu efendim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görünen AMD fTPM switch ayarını disabled olarak ayarlayın. Sorun çözülecektir.
KS KS L Lexavl Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #5 celilemrednsmnt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görünen AMD fTPM switch ayarını disabled olarak ayarlayın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bitlocker anahtar yedekle diyor onları ne yapmam gerekiyor Artı 0 Eksi
celilemrednsmnt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görünen AMD fTPM switch ayarını disabled olarak ayarlayın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bitlocker anahtar yedekle diyor onları ne yapmam gerekiyor
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.243 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 1 Nisan 2023 #6 Lexavl dedi: Bitlocker anahtar yedekle diyor onları ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... O önemli değil evet diyip geçin. Artı 0 Eksi
Lexavl dedi: Bitlocker anahtar yedekle diyor onları ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... O önemli değil evet diyip geçin.
KS KS L Lexavl Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #7 celilemrednsmnt dedi: O önemli değil evet diyip geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapıyorum şimdi teşekkürler Artı 0 Eksi
celilemrednsmnt dedi: O önemli değil evet diyip geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapıyorum şimdi teşekkürler
Ne4rlast Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 11 22 Şubat 2024 #8 celilemrednsmnt dedi: O önemli değil evet diyip geçin. Genişletmek için tıkla... hocam konuyu hortlatıyorum ama disable yapıp biosu güncelledikten sonra o ayarı tekrar eski haline mi getirmemiz lazım? Artı 0 Eksi
celilemrednsmnt dedi: O önemli değil evet diyip geçin. Genişletmek için tıkla... hocam konuyu hortlatıyorum ama disable yapıp biosu güncelledikten sonra o ayarı tekrar eski haline mi getirmemiz lazım?
L lexusbey Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 17 24 Şubat 2024 #9 Ne4rlast dedi: hocam konuyu hortlatıyorum ama disable yapıp biosu güncelledikten sonra o ayarı tekrar eski haline mi getirmemiz lazım? Genişletmek için tıkla... rez merak ettim aynı kart var bendede Artı 0 Eksi
Ne4rlast dedi: hocam konuyu hortlatıyorum ama disable yapıp biosu güncelledikten sonra o ayarı tekrar eski haline mi getirmemiz lazım? Genişletmek için tıkla... rez merak ettim aynı kart var bendede
Ne4rlast Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 11 24 Şubat 2024 #10 o ayarı disable yapıp biosu güncelledim ondan sonra bios fabrika ayarlarına döndü kendi ayarlarımı yaptım ondan sonra o ayarı tekrardan bulamadım Artı 0 Eksi
o ayarı disable yapıp biosu güncelledim ondan sonra bios fabrika ayarlarına döndü kendi ayarlarımı yaptım ondan sonra o ayarı tekrardan bulamadım