Arkadaşlar kasa çalışıyor, ekran kartı ve işlemci fanı dönüyor fakat ekrana hiç görüntü gelmiyor. Sistemi açarken bir defasında 11 kısa bip sesi verdi.
Bir başka zamanda ise 5 kısa bip sesi verdi. Sistemi daha önce hiç açmadım. Farklı güç kaynağı, monitör ve RAM denedim. Aynı zamanda Onboard çalıştırmayı da denedim fakat sonuç değişmedi. Bir anakart ve işlemciyi deneme şansım olmadı zira elimde başka alternatif yok ve yakınlarımdan alıp deneyebileceğim bir ortam da yok. Ayrıca BIOS pilini de çıkartıp taktım sonuç yine aynı.
İşlemciyi yerinden çıkarıp dikkatli bir şekilde tekrar yerine koydunuz mu zira 5 kısa bip işlemci hatasını temsil eder 11 kısa bip ise tampon bellek hatası (maalesef bilgim yok buna ilgili) eğer yapmadıysanız dediğimi bir yapın derim.
İşlemciyi yerinden çıkarıp dikkatli bir şekilde tekrar yerine koydunuz mu zira 5 kısa bip işlemci hatasını temsil eder 11 kısa bip ise tampon bellek hatası (maalesef bilgim yok buna ilgili) eğer yapmadıysanız dediğimi bir yapın derim.
Montajı tekrar tekrar yaptım fakat işlemci Fanı'nı takarken bir hayli baskı uyguladım. Anakarttan ne bir çıt sesi ne de bir bükülme eğilimi duyamadım ve göremedim.