ASRock AB350M Pro4 sisteme görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan TadiC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.753

TadiC

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kasa çalışıyor, ekran kartı ve işlemci fanı dönüyor fakat ekrana hiç görüntü gelmiyor. Sistemi açarken bir defasında 11 kısa bip sesi verdi.

Bir başka zamanda ise 5 kısa bip sesi verdi. Sistemi daha önce hiç açmadım. Farklı güç kaynağı, monitör ve RAM denedim. Aynı zamanda Onboard çalıştırmayı da denedim fakat sonuç değişmedi. Bir anakart ve işlemciyi deneme şansım olmadı zira elimde başka alternatif yok ve yakınlarımdan alıp deneyebileceğim bir ortam da yok. Ayrıca BIOS pilini de çıkartıp taktım sonuç yine aynı.

• ASRock AB350M Pro4
  • Ryzen 5 1600
  • Gskill 8 GB DDR4 CL15
  • High Power 700W +80
  • Galax GTX 1050Ti

Mağdur olduğumu bilmenizi isterim, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi yerinden çıkarıp dikkatli bir şekilde tekrar yerine koydunuz mu zira 5 kısa bip işlemci hatasını temsil eder 11 kısa bip ise tampon bellek hatası (maalesef bilgim yok buna ilgili) eğer yapmadıysanız dediğimi bir yapın derim.

İşlemciyi yerinden çıkarıp dikkatli bir şekilde tekrar yerine koydunuz mu zira 5 kısa bip işlemci hatasını temsil eder 11 kısa bip ise tampon bellek hatası (maalesef bilgim yok buna ilgili) eğer yapmadıysanız dediğimi bir yapın derim.
Montajı tekrar tekrar yaptım fakat işlemci Fanı'nı takarken bir hayli baskı uyguladım. Anakarttan ne bir çıt sesi ne de bir bükülme eğilimi duyamadım ve göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi ilk kez mi boot ediyorsun, yani yenimi kuruldu ilk kurulumdan sonramı bu hatayla karşılaştın ?
Sistemin montajını yaptım ve ilk kez açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmediğini gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi ilk kez mi boot ediyorsun, yani yenimi kuruldu ilk kurulumdan sonramı bu hatayla karşılaştın ?
Sistemin montajını ilk yaptım ve ilk kez açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmediğini gördüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı