Çözüldü Asrock anakart 5 uzun bip 1 kısa bip sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

creb

Picopat
Daha fazla  
Anakart
Asrock a320m hdrv 4
İşlemci
Ryzen 5 1600 a.f
Arkadaşlar PC açarken 5 uzun diit 1 kısa dit ses çıkarıyor. Bu hata nedir? PC güncelleme yapmıştı kapattım ertesi gün sinyal yok yazısı gözüktü. Fişi çıkarıp taktığımda belli bir süre çalışmıştı PC fakat şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. RAM mi bozuldu yoksa anakart falan mı?

Çözüm
Ben problemi çözdüm yazmayı unutmuşum. PC'yi başka odanın prizine taktığımda görüntü geldi. Voltaj dengesizliğinden görüntü gelmiyordu sanırım.
Arkadaşlar insanların önüne Google araması yapıp karşınıza çıkan ilk linkteki bilgiyi atmayın. Verecek cevabınız yoksa vermemeniz daha iyi 🙏

ASRock anakartta 5 bip ekran kartı olmadığı anlamına geliyor. Ekran akrtınızda sorun olabilir mi?

Recep abi bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartının çalıştığını söyledi bana.

Birden çok arıza hatası veriyor olabilir çünkü dediğin seslerle ilgili bir arıza bilgilendirmesi görmedim.
Güncelleme yaptığında hiç fark ettin mi BİOS güncellemesi falan varmıydı ?
Sorun yazılım ile alakalıysa baya uğraştırır, garantisi falan varsa serviye yolla.

Birden çok arıza hatası veriyor olabilir çünkü dediğin seslerle ilgili bir arıza bilgilendirmesi görmedim.
Güncelleme yaptığında hiç fark ettin mi BIOS güncellemesi falan var mıydı?
Sorun yazılım ile alakalıysa bayağı uğraştırır, garantisi falan varsa serviye yolla.

PC'yi alalı 4 sene olmuştur garantisi bitmiştir çoktan. Güncelleme normal Windows güncellemesiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı