Asrock Anakartlar Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu forumdaki Asus fan boyluğuna hayranım.
- Anakart alacağım...
+ Asus almalısın.
- Ekran kartı alacağım...
+ Asus almalısın.
-Notebook alacağım...
+ Asus almalısın.

Bu arkadaşlar zamanında Intel vs. AMD mi derken, hiç düşünmeden Intel diyen insanlarla aynı kafadalar.

ASRock için 5-6 yıl önce teknik servis sorunu var diyorlardı ancak Çizgi Elektronikle anlaştılar sanırım. Sana yakın bir yerlerde varsa Çizgi Elektronik alabileceğini düşünüyorum.

Edit: Bu arada hangi modelini almayı düşünüyorsun? Bizimle paylaşabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan boyluk yapanları bilemem de, ben her zaman kaliteden yanayım.

Arkadaşlar bu devirde tüm anakartlarda kaliteli malzeme kullanıyorlar katı kapasitörler vs. vs.

Benim BioStar anakartım var 8-9 sene oldu hala kullanırım. Elektronik şansı varsa bu dönem anakartları bir 10 sene gider.

Asrock anakartların hangi modelini almayı planlıyorsunuz?

Bu forumdaki asus fanboyluğuna hayranım,
- Anakart alacağım
+ Asus almalısın
- Ekran kartı alacağım
+ Asus almalısın
-Notebook alacağım
+ Asus almalısın
Bu arkadaşlar zamanında intel vs asus mu derken , hiç düşünmeden intel diyen insanlarla aynı kafadalar.
Asrock için 5-6 yıl önce teknik servis sorunu var diyorlardı ancak çizgi elektronikle anlaştılar sanırım. Sana yakın bir yerlerde varsa çizgi elektronik alabileceğini düşünüyorum.

edit: Bu arada hangi modelini almayı düşünüyorsun? Bizimle paylaşabilir misin ?

Asrock z77 pro 3 intel 1155 soket.

Yorumlar icin tesekkurler.

Asrock iyi markadır. Garantisine Çizgi bakıyor zaten. Kart bakımından üst düzey kartları ile çok iyi OC yapılabiliyor.

Asrock alabilirsiniz ayrıca Asus, MSI, Gigabyte gibi markalara da bakabilirsiniz.

Asrock iyi bir markadır. 1 senedir kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Bir ara ram uyumsuzluğu ile ilgili sorunum olmuştu. Çizgi elektronik teknik servisi baya ilgilendiler ve sorunu hemen çözebildik. Teknik servis konusunda da sıkıntınız olmasın. Daha iyi alternatifiniz yoksa almaktan çekinmemenizi öneririm :)

Abi 5 sendir Asrock kullaniyorum harika hic bir sorun yasamadim. Suanda Asrock kullaniyorum. Z68 Pro 3 Gen3 harika bir anakart zaten. Hiz asirtma testlerinde rekor kirdilar. Asus'un bir kolu oda. Tavsiye ederim ama alacagin urunun tam adini yaz. Ona gore soyleyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı