ASRock B450M PRO4 anakarta 8 adet ARGB fan takılır mı?

YKaeen

Femtopat
Katılım
29 Eylül 2020
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar ASRock B450M PRO4 anakartım var. Kasamda şu an 4 adet ARGB fan bulunmakta, fakat ben 4 tane daha ARGB fan takmak istiyorum. Yani toplamda 8 adet ARGB fan olsun istiyorum, ama kasamın üzerinde gelen kontrolcü 6 adet fan destekliyor. Bu konularda pek iyi değilim maalesef. Anakartımın özelliklerine bakıp bana yardımcı olur musunuz? Gerekirse bir kontrolcü daha alabilirim, ama anakart bunu destekler mi?
 
Sizinle sanki benzer bir konuda konuşmuştuk diye hatırlıyorum.

Anakart şart değilse 8 ARGB girişini ona takabilir ve kumanda ile kontrol edebilirsiniz. ARGB portu da çalışabilir bu arada, en kötü senaryoyu da baz alayım dedim.

Evet hocam böyle bir konuda şurada konuşmuştuk. 😂😂 Fakat eski konuda sizin söylediklerinizi dikkate alıp, sipariş verdiğim anakartı iptal edip, aynı markanın Pro4 modelini aldım. Ama yine aynı sorun ile karşılaştım. Bu kez anakartımda ARGB portu var ama 1 adet varmış, kasanın kontrolcüsü hala 6 adet fan destekliyor. :) ve ben inatla bunu 8’e çıkarmak istiyorum. Form kuralları gereği eski konuyu hortlatmak yerine, yeni konu açtım. Destekleriniz için yine yeniden teşekkür ederim. 😂😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı