ASRock B450M PRO4 chipset sürücüsü nasıl bulunur?

Bende oradan alacağım yarın kardeşim sana bir sorum var GTX 1660SUPER ASRock B450M PRO4 Ryzen 5 3600 Corsair Spec Delta 550W bu 4 parça birbirine uyar mı montaj esnasında hani ATX mini ATX gobi olaylar varya anlamiyorum hic.

Uyar hocam parçaların. Benim kasa 5 yıllıkta ona bile uydurdum. :)

Sagol kardesim bir de bisey G.Skill 2x8 3200 MHz Dual kit ile Corsair 2x8 3200 MHz Dual kit arasında performans farkı var mı? Corsair daha ucuz diye onu alacağım da.

Core performamce ne kardesim overlock mu?
Bir de kasan biraz sıkıntılı gibi.

Voltajı düşürüyormuş. 4.2 GHz'den 3.6 GHz'ye çekiyor ve 0.9xxxlerde voltaj. O yüzden ısınmıyor. Şu an derece 40-45'lerde.

Kasada sıkıntı yok hocam. Zalman Z3 600W Bronze yok sadece. :)

Kardesim Corsair 2x8 3200 MHz Dual kit RAM ile G.Skill 2x2XX88 3200 MHz Dual kit RAM arasında perfoemans farkı olur mu? Corsair daha ucuz diye onu almayı düşünüyorum bir de RAM'leri 3200 MHz'ye cikarmak icin overlock mu yapmam lazı.

XMP açıyorsun hocam. Manuel yapınca benim bilgisayar açılmadı. BIOS pili çıkartıp takınca düzeldi. Farkı olmaz bence. Benim RAM 3000 MHz, indirimde 498 TL'ye aldım.

ea7Lsi.jpg

Orada load XMP setting yazan yeri XMP 2.0 olarak değiştirin. Alttaki ayarı manuel değiştirince bilgisayar açılmıyor.
2x8 3200 MHz Dual kit olarak ekonomik bir önerin var mı? Bir de bu RAM'leri 3200E çıkartmak için overlock mu yapmak gerekir?

Benim açılışta 2333 MHz yazıyordu. XMP açarak 3000 yaptım.

3.90 BIOS'una güncelleyin. Bunun haricinde yapmanız gereken bir şey yok.

3.90 BIOS'una güncelleyin. Bunun haricinde yapmanız gereken bir şey yok.

Kardesim Teknobiyotik'in sitesinden baktım uptadeli satıyolar gerek var mi sence?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Starline Updateli satıyorlar derken? 3.60 BIOS sürümünde gönderiliyor, kendiniz 3.90'a güncellemelisiniz. Performans ve stabilite isteniyorsa, en son BIOS sürümünü kurmak daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı