@Wilson Fisk 750 TL bütçe için en mantıklısı Pro4 ama bütçe yetiyor ise Gaming Plus Max daha mantıklı olabilir.
@Wilson Fisk 750 TL bütçe için en mantıklısı Pro4 ama bütçe yetiyor ise Gaming Plus Max daha mantıklı olabilir.
Benim 1 kereliğine sistem toplama şansım var. Niyetim bundan en az 5 yıl sonrasına kadar sistemi kullanmak, öyle ille de ultra ayarlarda da oynama gibi takıntım. Tek amacım en az 5 yıl kadar uzun ömürlü olması ve madem pc ile oyun oynayacağım bari bu 3-4 yılda güzelce oyun oynayayım. Ondan sonra ki zamanlarda çok gerekirse uygunundan ram takviyesi yaparak, anakart desteklerse o zamanlarda da Ryzen 7'lerin fiyatı düşer işlemci yükseltmiş olup ondan sonra tekrar yoluma devam etmek istiyorum. Öyle canım istediği zaman ha diye parça satın alamam. Şimdi alma şansım varken düzgün bişeyleri alayım, niyetim bu yönde.
Bütçeyi zorlayıp tavsiyene uymaya çalışacağım, kasa olarak önereceğin f/p ürünü varmı?@Wilson Fisk Gaming Plus Max alın VRM konusunda kafanız rahat olur.
Sistemin tamamını ve bütçeyi belirtip konu açarsanız iyi olur.Bütçeyi zorlayıp tavsiyene uymaya çalışacağım, kasa olarak önereceğin f/p ürünü var mı?
Başka konuya geçelim.Sistemin tamamını ve bütçeyi belirtip konu açarsanız iyi olur.
Öncesinden açtığım konuyu gelebilirsin.@Wilson Fisk burada konuşmak sıkıntı ayrı konu açarsanız iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.