ASRock B450M PRO4 vs Gigabyte B450 Aorus M

@halilkartt 750 TL bütçe için en mantıklısı Pro4 ama bütçe yetiyor ise Gaming Plus Max daha mantıklı olabilir.

Şöyle bir durum var. :D Şimdi sen benim iyiliğim için bir üst modeli önerdin ya, ben şimdi ortak fikir almak için başkasına soracağım o da, iyiliğim için bir üst modeli önerecek o modeli araştıracağım başkası iyiliğim için bir üst modeli önerecek, sonunda 20 binlik olacağım galiba. :D zaten normalde ben tam olarak 5 bin lira bütçe ile başladım 6 bine çıktım, sonunda RX 5700 XT modelleri arayarak 8 binliğe doğru gidiyorum. Allah sonumu hayır etsin. :D

@halilkartt artırmanın bir şeyi var siz onu aşmışsınız sanırım.

Karar sizin bütçeye kalmış.
Benim 1 kereliğine sistem toplama şansım var. Niyetim bundan en az 5 yıl sonrasına kadar sistemi kullanmak, öyle ille de ultra ayarlarda da oynama gibi takıntım. Tek amacım en az 5 yıl kadar uzun ömürlü olması ve madem pc ile oyun oynayacağım bari bu 3-4 yılda güzelce oyun oynayayım. Ondan sonra ki zamanlarda çok gerekirse uygunundan ram takviyesi yaparak, anakart desteklerse o zamanlarda da Ryzen 7'lerin fiyatı düşer işlemci yükseltmiş olup ondan sonra tekrar yoluma devam etmek istiyorum. Öyle canım istediği zaman ha diye parça satın alamam. Şimdi alma şansım varken düzgün bişeyleri alayım, niyetim bu yönde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı