ASrock Ekran Kartları Alınır mı ?

Eray Cemiyet

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. Sistemimi ASRock RX 580 ile upgrade etmek istiyorum fakat bu pazara yeni girdikleri için güvenemedim. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartlarında çok başarılı olduğu için ekran kartlarında da başarılı olduğunu düşünüyorum. İzlediğim bir tane videoda fan kullanımı otomatikte iken %100 kullanımda 75 derece, fan kullanımı %100'de iken %100 kullanımda 60 derece sıcaklığında. Sıcaklık değerleri normal. Tabi ki diğer RX 580 modelleri daha iyi. Ama öyle de olsa bu sizi asla üzmeyecektir.

O fiyata çok rahat bir şekilde Sapphire markasının RX580 8 GB Nitro modellerini alabilirsin.

Yanlış Bilgilendirme
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. Sistemimi ASRock RX 580 ile upgrade etmek istiyorum fakat bu pazara yeni girdikleri için güvenemedim. Sizce alınır mı?
ASRock, Asus markasının bir yan ürünüdür. Yani ASRock=Asus diyebiliriz. Bence GPU frekansları iyiyse ve fiyat makul ise alınabilir. Tasarımları fena değil.

Ben ASRock anakart kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, ekran kartının da öyle olduğunu düşünüyorum. Sapphire bulamazsanız ASRock alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı