Arkadaşlar Knight Online oynuyorum elimde Intel Quad CPU Q9300 2,50 GHz 4 çekirdek eski bir işlemci var ara ara oyun oynarken kasılmalar oluyor. Ben işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. CPU kalabalık alanlarda sürekli 100'lere kadar çıkıp düşüyor. O yüzden işlemcimi değiştirmek istiyorum ve sizlerin tecrübesınden yardım almam gerekıyor. Elimde Asrock G41C-GS Anakartım var bu islemciler bu anakarta uyar mı?
AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Önbellek 32nm İşlemci
AMD FX X4 4300 Soket AM3+ 3.8MHz 8MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
Uyarsa sizce hangisini almalıyım?
NOT: Bir de Knight'ın işlemciden dolayı kastığından da tam olarak emin değilim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var ise sevınırım.
Bir de işemciye 2 yıldan fazladır termal macun sürdürmedım hiç ondan dolayı da kaynaklanıyor olabilir mi ?
Elimde şu an sınırlı bir bütçem var 400 lıra kadar o yüzden önerilerinizi ona göre yaparsanız çok sevinirim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar.
AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Önbellek 32nm İşlemci
AMD FX X4 4300 Soket AM3+ 3.8MHz 8MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
Uyarsa sizce hangisini almalıyım?
NOT: Bir de Knight'ın işlemciden dolayı kastığından da tam olarak emin değilim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var ise sevınırım.
Bir de işemciye 2 yıldan fazladır termal macun sürdürmedım hiç ondan dolayı da kaynaklanıyor olabilir mi ?
- ASRock G41C-GS
- Zeppelin 4GB RAM DDR3 1333 MHz
- Intel Quad Cpu Q9300 2,50 GHz 4çekırdek islemci
- Nvidia Geforce GT730 2 GB 128 bit
Elimde şu an sınırlı bir bütçem var 400 lıra kadar o yüzden önerilerinizi ona göre yaparsanız çok sevinirim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: