ASRock H110M DGS R3 için işlemci ve ekran kartı önerisi

279683

Hectopat
ASRock H110M DGS R3 anakartım var. Bu karta GTX 1060 6 GB almayı düsünüyorum. 2 el işlemci olarak: i5 6400 2 El.
Şu anki sistemim.
GTX 1050 Ti.
Intel g4600.
8 GB RAM.
400W PSU.
PSU'da değiştireceğim malum yetmiyecek PSU kaç Watt alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 6GB + i5 7500 + 16 GB RAM kullanıcısıyım. Oyun performansı konusunda şu ana kadar herhangi bir oyunda beni üzmedi diyebilirim. Ama önerim, GTX 1650 Super gibi güncel kartlara yönelmenizden yana. Oyun tarafında ise GTA 5 Online da dahil olmak üzere, önümüzdeki en az 2-3 yıl içerisinde çıkacak olan hikayeli offline oyunların çoğunda i5 6600/7500 gibi işlemcilerin GTX 1060 6GB'a yeterli geleceğini düşünüyorum. Bu arada piyasada iki elin parmaklarını geçmeyecek Assassin's Creed Odyssey / Battlefield 1-5 gibi bazı birkaç yüksek ağır işlemci gücü isteyen oyunları sıklıkla oynuyorsanız, bu tarz oyunlarda daha stabil performans ve yüksek FPS deneyimlemek adına minimum i7 6700 alınması daha sağlıklı olur, aksi takdirde 4C/4T Intel işlemcilerin geneli darboğaz problemiyle karşı karşıya kalacaktır ki bu da hepimiz için istenmeyen rahatsız edici bir durum. Ayrıca 2. el tarafında 6. ve 7. nesil Intel Core i5 ve i7 işlemcilerinin fiyatlarının hala makul seviyede olduğunu düşünmüyorum. Başka bir alternatif olarak elinizdeki sistem parçalarını satıp, geleceğe yönelik olarak; yeni, güncel bir sisteme de geçiş yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı