Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi işlemciyle kullanacaksın? Asrock modellerinde Kaby Lake işlemciler için BİOS güncellemesi Anakartlarda yapılmış şekilde geliyor, MSİ modelinde böyle bir durum yok. Özellikler olarakta benzer modeller.
Bahsettiğiniz anakartlar birbirinden kötü. Elinizdeki işlemci nedir veya ne aldınız? 2000 TL üzerinde ben H110 önermiyorum. En azından B150 öneriyorum. Tam sisteminizi belirtir misiniz?
Ben asrock öneririm 1 bucuk senedir sorunsuz kullanıyorum bazı merketlerde marka vermek istemiyorum sistemi toplamaya gittiğimde bana msi özellikle 700 800 tl altındaki anakartları önermedi hep asusa yönelttiler asrock markasını sorduğumda ise sıkıntısız bi seri fakat elimizde stok mevcut değil dediler benim önerim asrocktan yana msi b150bazooka idi heralde onu sordum garantiye cok gidiyor denildi acaba markacılıkmı diyeceğim ama adamlar bana msi ekran gtx 1050ti x gaming serisini önerdiler orada bence doğru söylediler ekran kartta msi hem tip hem performansta iyi yazılım konusundada başarılılar ama anakartta msi pek önem görmüyor gerek tipiyle gerek kırmızı detayları ile bende cok seviyorum ama söz konusu dayanıklılık olunca fikir değişiyor