ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Aralık 2020 #1 Merhaba, ben Witcher 3 içerisinde Ultra ayarlarda 89 dereceleri görüyorum. Sizce bu normal mi? Bana pek normal gelmedi. Sizce ne yapabilirim bu ısıyı düşürmek için? Ekran kartım ASRock RX 580 8 GB OC.
Merhaba, ben Witcher 3 içerisinde Ultra ayarlarda 89 dereceleri görüyorum. Sizce bu normal mi? Bana pek normal gelmedi. Sizce ne yapabilirim bu ısıyı düşürmek için? Ekran kartım ASRock RX 580 8 GB OC.
Çözüm erdemst17 13 Aralık 2020 ben patrix dedi: Kasa önerebilir misiniz uygun fiyatlı . Genişletmek için tıkla... Tam bütçenizi bilmiyorum ama en uygun hava akışı en iyi olanı bu. DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
ben patrix dedi: Kasa önerebilir misiniz uygun fiyatlı . Genişletmek için tıkla... Tam bütçenizi bilmiyorum ama en uygun hava akışı en iyi olanı bu. DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
KS KS ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Aralık 2020 #11 erdemst17 dedi: Sorun çok büyük ihtimal kasanızdan kaynaklı. Ön tarafı sökmeyi deneyin. Bütçeniz var ise kasa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Kasa önerebilir misiniz uygun fiyatlı . Artı 0 Eksi
erdemst17 dedi: Sorun çok büyük ihtimal kasanızdan kaynaklı. Ön tarafı sökmeyi deneyin. Bütçeniz var ise kasa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Kasa önerebilir misiniz uygun fiyatlı .
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #12 Fandan ziyade hava alınabilecek geniş bir alan yok. Artı 0 Eksi
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 13 Aralık 2020 #13 ben patrix dedi: PC'yi alalı fazla olmadı 3 ay en fazla olmuştur fan hızları yük altında olmadığında 1438 RPM ama Witcher 3 içerisinde 3600RPM'lere çıkıyor. Sizce 3 adet fan daha eklesem ısıda kaç derecelik bir fark olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer ön tarafı sökülü şekilde öne 3 fan takılırsa sıcaklıkların 15 derece kadar düşme ihtimali var. Artı 0 Eksi
ben patrix dedi: PC'yi alalı fazla olmadı 3 ay en fazla olmuştur fan hızları yük altında olmadığında 1438 RPM ama Witcher 3 içerisinde 3600RPM'lere çıkıyor. Sizce 3 adet fan daha eklesem ısıda kaç derecelik bir fark olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer ön tarafı sökülü şekilde öne 3 fan takılırsa sıcaklıkların 15 derece kadar düşme ihtimali var.
KS KS ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Aralık 2020 #14 erdemst17 dedi: Eğer ön tarafı sökülü şekilde öne 3 fan takılırsa sıcaklıkların 15 derece kadar düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. erdemst17 dedi: Eğer ön tarafı sökülü şekilde öne 3 fan takılırsa sıcaklıkların 15 derece kadar düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu şekilde oynamaya devam etmeli miyim yoksa ayarları düşürmeli miyim. Artı 0 Eksi
erdemst17 dedi: Eğer ön tarafı sökülü şekilde öne 3 fan takılırsa sıcaklıkların 15 derece kadar düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. erdemst17 dedi: Eğer ön tarafı sökülü şekilde öne 3 fan takılırsa sıcaklıkların 15 derece kadar düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu şekilde oynamaya devam etmeli miyim yoksa ayarları düşürmeli miyim.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 13 Aralık 2020 #15 ben patrix dedi: Kasa önerebilir misiniz uygun fiyatlı . Genişletmek için tıkla... Tam bütçenizi bilmiyorum ama en uygun hava akışı en iyi olanı bu. DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Artı 0 Eksi Çözüm
ben patrix dedi: Kasa önerebilir misiniz uygun fiyatlı . Genişletmek için tıkla... Tam bütçenizi bilmiyorum ama en uygun hava akışı en iyi olanı bu. DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
KS KS ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Aralık 2020 #16 erdemst17 dedi: Tam bütçenizi bilmiyorum ama en uygun hava akışı en iyi olanı bu. DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Genişletmek için tıkla... Evet bunu alabilirim güzel bir kasaya benziyor :d. Artı 0 Eksi
erdemst17 dedi: Tam bütçenizi bilmiyorum ama en uygun hava akışı en iyi olanı bu. DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Genişletmek için tıkla... Evet bunu alabilirim güzel bir kasaya benziyor :d.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 13 Aralık 2020 #17 ben patrix dedi: Teşekkür ederim. Peki sizce bu şekilde oynamaya devam etmeli miyim yoksa ayarları düşürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ayar düşürerek ekran kartını yüke sokmamak evet bir nebze sıcaklıkları düşürebilir. Eğer bütçeniz var ise ekran kartınızı tam kullanmak en iyisi olur. Artı 0 Eksi
ben patrix dedi: Teşekkür ederim. Peki sizce bu şekilde oynamaya devam etmeli miyim yoksa ayarları düşürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ayar düşürerek ekran kartını yüke sokmamak evet bir nebze sıcaklıkları düşürebilir. Eğer bütçeniz var ise ekran kartınızı tam kullanmak en iyisi olur.