ASRock RX9070 Taichi alınır mı?

Ben yaşadığım sorunlardan bahsetmeye devam edeceğim, öyle bir şart yok.
7700XT için açtığım konuda 9070 kullanıcısı aynı sorunları yaşamış,

9070XT ile 9070 aynı kart mı?
O zaman bende her konuya gelip karşılık olarak NVIDIA hatalarından bahsedeyim, insanlar iki tarafıda görsün.

Tamam 9000 serisinde düzeltilmiş sorunlar bayağı :D Dediğinize göre.

Evet çoğunluklu olarak düzeltildi, 1 hata çıktı diye hiç düzeltilmemiş olmuyor, siz sorun yaşayınca herkes yaşamıyor, eski sürüme geçtiniz düzeldi, yeni sürümde Helldivers 2'yi de düzgünce oynarsınız.

Modeller ile serileri karıştırmayalım, sorun 7000 serisinde değil ağırlıklı 3 modelde oluştu, @YüzbaşıJohnPrice 7800XT ile hiçbir sorun yaşamadı, tanıdıklarımda yaşamadı, balon size patlamış yapacak bir şey yok. :(

Evet çoğunluklu olarak düzeltildi, 1 hata çıktı diye hiç düzeltilmemiş olmuyor, siz sorun yaşayınca herkes yaşamıyor, eski sürüme geçtiniz düzeldi, yeni sürümde Helldivers 2'yi de düzgünce oynarsınız.

Modeller ile serileri karıştırmayalım, sorun 7000 serisinde değil ağırlıklı 3 modelde oluştu, @YüzbaşıJohnPrice 7800XT ile hiçbir sorun yaşamadı, tanıdıklarımda yaşamadı, balon size patlamış yapacak bir şey yok. :(
Ben espri yapmıştım, 9070 de 9000 serisinden sonuçta ama neyse hocam uzatmanın lüzumu yok, iyi forumlar.

AMD'ye driver konusunda laf eden varsa ben niye ben hiç sorun yaşamadım? Ben özel kullanıcımıyım? NVIDIA sistemimde her yeni driverda bir şey oluyordu? Valorant'ta bilmem kaç milyon ekran kartı MS i alıyordum ve bu oyuna az da olsa etki ediyordu. Yeni driverlarda oyunların çoğunda FPS'im düşüyordu. Cihaz aniden siyah ekran oluyordu. Aynen kanka NVIDIA sorunsuz ama AMD sorunlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı