ASRock X570 Taichi alınır mı?

Bu arada B550 Aorus Master en iyi B550 anakart VRAM olarak. Bir arkadaşın anakart tablosu vardı ama kim bilmiyorum. Bir altında da Aorus Pro var.
Tablo benimdi :)

Tekrar ekleyeyim isterseniz.

2020-10-05-094418_1366x768_scrot~2.png

Şahsen X570 Unify'i o bütçede görmemezlikten gelmezdim :)

Asrock kaliteli bir marka ısınma sorunu yaşamazsın ağır abi markasıdır çok sağlamda bir kart o kart mükemmel iş çıkarmışlardir alacaksan al hemen fiyatı artmadan

Bu arada B550 Aorus Pro X570 Uda'den daha iyi VRAM'lere sahip. Ud 10+2 tane bulunduruyorken Aorus Pro 12+2 tane VRAM bulunduruyorum.

Sadece fazlar belirlemiyor bu işi ama evet daha iyi VRM'lere sahip B550'ler var. Hardware unboxedın mobo kapıştırma vidoları bu VRM kalitesini karşılaştırabilmek için en iyi yoldur. Misal B550-E çoğu üst seviye X570 ile benzer performans veriyor B550 olmasına rağmen ve bazı kartlardan faz yapısı da az. X570 Tomahawk'da aynı. 200 dolar olmasına rağmen 2 katı hatta daha pahalı kartlardan daha iyi ya da eşit performans verebiliyor faz yapısı az olmasına rağmen.

Faz sayısı kadar o fazların verimlilik düzeyi, o fazların çalışma şekli, onları kontrol eden kontrolcü, VRM soğutması ve birçok şey daha etmen.

Türkiye'de şu an bu anakartın stoğu yok, ikinci el mi buldunuz?

Faz sayısı kadar o fazların verimlilik düzeyi, o fazların çalışma şekli, onları kontrol eden kontrolcü, VRM soğutması ve birçok şey daha etmen.

Newegg'den alıyor olabilir. Seçili ürünlerde 2100 TL üstü alışverişe taşıma bedava.

Newegg'den alıyor olabilir. Seçili ürünlerde 2100 TL üstü alışverişe taşıma bedava.
B550 Taichi için güzel bir indirim ve daha iyi bir VRM ile geldiğini düşünürsek daha mantıklı olacaktır:

Tabii ki asıl önerim farklı:

Arkadaşlar anlamadığım ASRock X570 taichi iyi bir model degilmi alınmaz mı karşılaştırmalar da yazdiginiz anakartlardan puanlama olarak önde ama nedense taichi ile alakalı doğru düzgün yorum göremiyorum sebebini öğrenmek isterim yabancı sitelerde hep bir adım onde MSI kesinlikle kullanmam sevmiyorum Çin Mali urunu.

İkinci el olarak buldum 5 ayda alınmış
Arkadaş ürünü alıyorum diğer saydığınız ürünlerden çok çok üstün bir cihaz verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum piyasada buluna bilecek en guzel anakartlardan bir tanesi şu an için taichi modeli hiç olmazsa made in cin değil kore Mali ürün alıp yaktıktan sonra buradan bilgi veririm.
İyi değil, gerçekten çok iyi bir model. Gerek tasarım gerekse performans açısından; kesinlikle öneririm.

Kardeş bu anakart bir harika aldım kullanıyorum böyle performanslı bir anakart hiç görmemiştim herkesin paylaştığı anakarttan üstün bir anakart.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı