ASRock Z370M Pro4 BIOS kasma sorunu

Sir Maximus

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İlk aldığımda sorun yoktu (4 ay oldu bu arada PC'yi alalı ). Güncellemeler geldikçe (1-2 update sonra), anakartın BIOS'u internet üzerinden güncelleme kabiliyeti olmasına ve internete bağlı olmasına karşın, bağlantı hatası vermeye başladı. Dosyayı indirerek sorunsuz güncelledim, kasma falan yoktu. Ben girmem BIOS'a öyle sık sık, pek bilmem de zaten. Güncelleme gelmiş mi diye 1 ay kadar sonra tekrar girdim, maalesef aşırı derecede kasıyordu onun dışında PC'de bir donma takılma yok. Eski versiyon BIOS'ları denedim ama yine düzelmedi. Bilgi sahibi olan arkadaşlarım paylaşabilir mi lütfen?

İşte videosu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem Özelliklerim;
  • Intel Coffee Lake Core i3 8100 3.6GHz 6MB Cache LGA 1151 İşlemci
  • Asrock Z370M Pro4 Intel Z370 4300MHz O.C DDR4, Quad CrossFireX, HDMI, DVI-D, D-Sub, 2 Ultra M.2, Coffee Lake VR Ready mATX
  • Corsair DDR4 8GB Vengeance LPX 2400MHz Ram Bellek
  • Samsung 850 Evo 250GB 540-520MB/s SSD (MZ-75E250BW)
  • Dark Hexagon 600W 80+ Bronze 3x Fanlı, USB 3.0, Cam Ön Panelli, Süper ATX Oyuncu Kasası
Daha alamadım (maalesef piyasa durumu), 1-2 aya GTX 1060 6 GB alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı