J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.257 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Oyunu Epic Games üzerinden aldım ve hikaye moduna giriş yapınca bu hatayı alıyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.515 Makaleler 2 Çözümler 1.601 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #2 Epic ve Ubisoft hesaplarınızın bağlantısını kaldırıp yeniden bağlayın, olmazsa oyunu direkt Ubisoft Connect üzerinden çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Epic ve Ubisoft hesaplarınızın bağlantısını kaldırıp yeniden bağlayın, olmazsa oyunu direkt Ubisoft Connect üzerinden çalıştırmayı deneyin.
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.257 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Epic ve Ubisoft hesaplarınızın bağlantısını kaldırıp yeniden bağlayın, olmazsa oyunu direkt Ubisoft Connect üzerinden çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Epic Games ve Ubisoft Connect bağlı hesaplarda görünmüyor ve öyle bir seçenek yok. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Epic ve Ubisoft hesaplarınızın bağlantısını kaldırıp yeniden bağlayın, olmazsa oyunu direkt Ubisoft Connect üzerinden çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Epic Games ve Ubisoft Connect bağlı hesaplarda görünmüyor ve öyle bir seçenek yok.
B bordello86 Zeptopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Jezo dedi: Epic Games ve Ubisoft Connect bağlı hesaplarda görünmüyor ve öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Ubisoft'a yazdım ve şu an diğer kullanıcılar da aynı sorunu yaşıyor. Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Epic Games ve Ubisoft Connect bağlı hesaplarda görünmüyor ve öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Ubisoft'a yazdım ve şu an diğer kullanıcılar da aynı sorunu yaşıyor.
B bordello86 Zeptopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #5 Bana bugün düzeldiği ile ilgili mail geldi. Oyunu silip tekrar kurdum. Ubisoft'tan açınca düzeldi. Artı 0 Eksi