Assassin's Creed 2 Game.Startup.Awaitingfirstosiconnection! hatası veriyor

Steam sayfasında en son incelemelere baktığımız zaman sorun oyunda gibi gözüküyor. Ne yaparsan yap çözülmez. Ubisoft'un müdahale etmesi gerek. Yani sorun onlarda.

Ubisoft Connect'i yönetici olarak çalıştırıp dene.

Hocam görev yöneticisinde 7 tane farklı Ubisoft var hiçbirinde de yönetici yap diye bir seçenek yok başka bir yerden mi yapacağım?

Steam sayfasında en son incelemelere baktığımız zaman sorun oyunda gibi gözüküyor. Ne yaparsan yap çözülmez. Ubisoft'un müdahale etmesi gerek. Yani sorun onlarda.

Hocam peki eğer öyleyse ne zaman çözülür ya da çözülür mü sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görev yöneticisinde 7 tane farklı Ubisoft var hiçbirinde de yönetici yap diye bir seçenek yok başka bir yerden mi yapacağım?

Ubisoft masaüstündeyse sağ tık yönetici olarak çalıştır yapıp dene.

Ubisoft'un düzeltmesini bekleyeceğiz.

1749426619552.png

Şimdi baktım oyun en son 8 yıl önce güncelleme almış. Sorunun düzelmesi için Update alması lazım ve Ubisoft ne kadar kaale alır bilmem.

Son düzenleme:
Bir haftadır bu sorun yaşanmakta ve halen Ubisoft herhangi bir çalışma yapmıyor. Kız arkadaşımla oynayalım diye tekrar indireyim dedim, para verip aldığım oyunu oynayamıyoruz .d
Şu an korsan olarak oynamaktayım...

Bir haftadır bu sorun yaşanmakta ve halen Ubisoft herhangi bir çalışma yapmıyor. Kız arkadaşımla oynayalım diye tekrar indireyim dedim, para verip aldığım oyunu oynayamıyoruz. D
Şu an korsan olarak oynamaktayım...

Hocam 1 hafta once mi basladi bu sorun? Ben de tam o zaman aldim çünkü.

Ubisoft'un düzeltmesini bekleyeceğiz.

Eki Görüntüle 2507996

Şimdi baktım oyun en son 8 yıl önce güncelleme almış. Sorunun düzelmesi için Update alması lazım ve Ubisoft ne kadar kaale alır bilmem.

Hocam açıldı oyun 2 ay önce.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı