Assassin's Creed 2 Game.Startup.Awaitingfirstosiconnection! hatası veriyor

Heian

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle oyunum Ubisoft Connect hesabımda orijinal olarak var, hikaye moduna girdiğimde ekran görüntüsündeki bu hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir?

aga.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu Ubisoft Connect'ten aldım hocam.
Yani, yine de Connect'i kaldırıp tekrardan kurmayı bi' deneyebilir misiniz? Olmazsa başka bi' konuda aynı yöntemin biraz daha detaylısını anlatmışlar, bir de öyle deneyebilirsiniz.
@Heian
"Ubisoft Connect'i kaldırın, -> Program Dosyaları (x86)'da Ubisoft klasörünü silin, -> Bilgisayarınızı yeniden başlatın, -> Ubisoft'un sitesinden (sağ üstte) Connect'i yeniden yükleyin, -> Bilgisayarı tekrardan yeniden başlatın, -> Oyunu açmayı deneyin." yazmışlar.

Yine olmazsa nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum, kusura bakmayın.

"Awaiting connection" (Bağlantı bekleniyor) dediği için acaba internetsiz açmaya mı çalışıyorsunuz, internet bağlantısıyla deneyin diyesim var ama mantıklı gelmedi.
Ubisoft Connect'te "Oyunu onar" ya da "Dosyaları doğrula" gibisinden bir şey yapılabiliyorsa onu deneyebilirsiniz.

Öncelikle oyunum Ubisoft Connect hesabımda orijinal olarak var, hikaye moduna girdiğimde ekran görüntüsündeki bu hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir?

Eki Görüntüle 2503104

Hocam Epic Games üzerinden Assassin's Creed II aldım. Ubisoft Connect üzerinden de açmaya çalışıyorum aynı hatayı alıyorum, sil yükle yaptım fakat nafile. Nasıl çözdünüz acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı