Steam Assassin Creed serisinden hangi oyun alınmalı?

3 oyunu da bitirdim. Üçü arasından en keyif aldığım oyun Odyssey. Bunda temel etken şu; Origins ve Valhalla'da çoğu zaman ana görevde ilerlemene seviye engel oluyor, oyun seni yan görevlere yönlendiriyor. Ancak Odyssey'de bu hiç olmadı. Sadece ana görevler üzerinden ilerleyerek bitirilebiliyor oyun. Odyssey'in ikinci ve diğerlerinden ayrılan en önemli artısı ise şu; oyun sana 70. saatte bile yeni bir şey sunabiliyor. Valhalla ve Origins'te bu yok, ya da çok çok az.

Önerim; Odyssey.

3 oyunu da bitirdim. Üçü arasından en keyif aldığım oyun Odyssey. Bunda temel etken şu; Origins ve Valhalla'da çoğu zaman ana görevde ilerlemene seviye engel oluyor, oyun seni yan görevlere yönlendiriyor. Ancak Odyssey'de bu hiç olmadı. Sadece ana görevler üzerinden ilerleyerek bitirilebiliyor oyun. Odyssey'in ikinci ve diğerlerinden ayrılan en önemli artısı ise şu; oyun sana 70. saatte bile yeni bir şey sunabiliyor. Valhalla ve Origins'te bu yok, ya da çok çok az.

Önerim; Odyssey.

Yani Odyssey orginsin biraz daha zor bir oyunu mantık aynı diyorsunuz. Bir de şey olarak düşündüm önce Odyssey ve Valhalla'yı almak birkaç gün geçincede Origins veya başka bir oyunu almak.

5 dolar ve altı almayı düşünüyorum. Bir sürü serisi indirime girmiş. Hangisini alsam mantıklı olur?
Örnek:
  • Assassin's Creed Origins.
  • Assassin's Creed Odyssey.
  • Assassin's Creed Valhalla.
Diğer serilerde var ama bunlar öncelikli.

Tamam 1. oyun odessey 2. oyun olarak ne önerirsiniz?

Üç oyun da birbirine benzer. Sakız gibi uzadıkça uzuyor. Bu üç oyundan birisi + AC Unity öneririm (veya Syndicate de olabilir). AC Unity'nin hikayesi iyi değil ama suikastçı kimliğini görevleriyle iyi yansıtıyor.

Önerim; Odyssey.

Origins falan her indirime girdiğinde böyle giriyorsa bekleyebilirim

Odyssey Origins'in biraz daha zor bir oyunu, mantık aynı diyorsunuz.
Zor değil, Origins ile Valhalla bir süre sonra bayıyor. Sürekli aynı şeyler yapılıyor bir süre sonra. Hele Valhalla uzatıldıkça uzatılmış bir oyun. Ama şunu da söyleyeyim, ne kadar Origins ile Valhalla'yı eleştirsem de hikaye olarak değerlendirilebilecek oyunlar hepsi. Hele %90 indirimli fiyatları sonuna kadar hak eder.

Assassin's Creed Odyssey öneririm kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı