Assassin Creed Syndicate Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

esadomer

Kilopat
Assassin's Creed Syndicate 40 GB kadar yükledim. Bir defa yeniden başlattım. 12 GB kalmıştı. Sonra yüklendi. Açmaya çalıştığım da ise açılmadı. Uplay'i açmaya çalıştım. Crash verdi. Ne yapacağım? Tekrar Uplay'i açıp 40 GB mi yükleyeceğim? Başka çözüm yolu yok mu? Epic Games

Ben de AC:2'de yaşamıştım bu sorunu sanırım. UPlay ile tekrar indirip, Steam'in indirdiği dizine kopyalamıştım dosyaları ve düzelmişti.

Tekrar indirmek koyuyor, biliyorum ama yapılabilecek bir şey yok bildiğim kadarıyla. Launcherın veritabanındaki dosyaların tamamı güncellenmediği için böyle yapıyor diye biliyorum.

Ben de AC:2'de yaşamıştım bu sorunu sanırım. UPlay ile tekrar indirip, Steam'in indirdiği dizine kopyalamıştım dosyaları ve düzelmişti.

Tekrar indirmek koyuyor, biliyorum ama yapılabilecek bir şey yok bildiğim kadarıyla. Launcherın veritabanındaki dosyaların tamamı güncellenmediği için böyle yapıyor diye biliyorum.
Epic Games'e sevdam buraya kadarmış. Bir kişinin sevgisini daha kaybettin Epic Games Launcher 😞

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı