Assassin Creed Valhalla 200TL'ye alınır mı?

Şu an Ubisoft uygulamasında oyun 200TL gözüküyor. Bu oyun için 200TL verilir mi?

500 TL üstü indirimle Full DLC 200 TL değil mi? Yani Valhalla 400+ saat oynamış birisi olarak bence bu fiyata tam paket DLC sürüm ise alınır. Grafikler şahane. Varsa HDR desteğiniz çok daha mükemmel. Mekanik olarak tartışılabilir belki herkes sevmez ama sırf İngiltere, kısmen Norveç biraz galler, Fransa ve mitolojik doğa-unsurlar için bile alınır. Tabiri caizse sırf manzarası için bile alınır bence.

Eğer kütüphanenizde yoksa bu iki oyunun Ultimate ve Complete Full versiyonu kaçmaz fiyat. Eğer varsa oddyssey basit 45-50 TL arası bir oyun ekleyin mesela Assassin's Creed 2 gibi. Bu sayede Valhalla Complete 272 TL. Ve bonus diğer oyun. İndirim için son 1 gün. Bütçe çıkarsa kaçırmayın bence.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-14 140053.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-14 140053.png
    307,3 KB · Görüntüleme: 78
  • Ekran görüntüsü 2024-05-14 140437.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-14 140437.png
    348,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
500 TL üstü indirimle Full DLC 200 TL değil mi? Yani Valhalla 400+ saat oynamış birisi olarak bence bu fiyata tam paket DLC sürüm ise alınır. Grafikler şahane. Varsa HDR desteğiniz çok daha mükemmel. Mekanik olarak tartışılabilir belki herkes sevmez ama sırf İngiltere, kısmen Norveç biraz galler, Fransa ve mitolojik doğa-unsurlar için bile alınır. Tabiri caizse sırf manzarası için bile alınır bence.

Eğer kütüphanenizde yoksa bu iki oyunun Ultimate ve Complete Full versiyonu kaçmaz fiyat. Eğer varsa oddyssey basit 45-50 TL arası bir oyun ekleyin mesela Assassin's Creed 2 gibi. Bu sayede Valhalla Complete 272 TL. Ve bonus diğer oyun. İndirim için son 1 gün. Bütçe çıkarsa kaçırmayın bence.

Teşekkür ederim alıyorum.

Hocam aynı sepeti yaptım ama o fiyata düşmüyor. Nasıl yaptınız?

Mayıs ayında o şekilde almıştım hocam. Şu an bilmiyorum. Ama kısa zaman önce yine Ubisoft mail göndermişti bir indirim var yine. Belki fiyat yüksektir.

318 tl almışım 2 oyun bir season pass

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-20-19-57-53-806_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-20-19-57-53-806_com.android.chrome.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 54
Gönderi tarihine dikkat etmemişim hocam, şimdi o kampanya yok galiba, şimdi standart halleri bu fiyatta :(

Ah evet hocam şimdi gördüm DLC olan sürümler inanılmaz pahalı.

İyi almışsınız, standartı alınır mı?

Hocam diğer mağazalarda aynı mı fiyat? Açıkçası DLC'ler gerçekten zevkli ya. Odyssey ayrı güzel Valhalla DLC ayrı güzel. İleride bence Ubisoft yine bir şeyler yapar. Ama malum yaz ayı oyun zamanı. Her şekilde anasürüm bile alınır.

Gerçekten öyle, oyun fiyatını geçiyor. En fazla ne kadar içerik eklenmiş olabilirler?

Hocam diğer mağazalarda aynı mı fiyat? Açıkçası DLC'ler gerçekten zevkli ya. Odyssey ayrı güzel Valhalla DLC ayrı güzel. İleride bence Ubisoft yine bir şeyler yapar. Ama malum yaz ayı oyun zamanı. Her şekilde anasürüm bile alınır.
Diğer mağazalar daha pahalı. Eğer indirim olacaksa bir daha beklerim sorun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı