Assassin Creed Valhalla 200TL'ye alınır mı?

En fazla ne kadar içerik eklenmiş olabilirler?

Yani yeri gelince ülke, hatta evren bile değiştiriyorsun. Bence bazı DLC oyunun bazı bölüm hikayesinden çok daha güzel.

Diğer mağazalar daha pahalı. Eğer indirim olacaksa bir daha beklerim sorun değil.

Hiç söz veremem hocam. Belki onlarda dolar geçebilir. Sonraki indirim olur mu ne zaman olur bilmiyorum. Genelde çok sık indirim oluyordu daha uygun fiyata. Size saçma gelecek ama, uzun zaman önce Steam zaten Odyssey tam sürüm almıştım, bu yıl Ubisoft yine çok sağlam indirim ile Odyssey aldım (benim için çok harika oyun)
Bütçe çıkmazsa iki oyunun ana hikayesi alınabilir ya da bir oyunun tam sürümü (sanırım daha fazla tutuyor)

Hocam bütçem böyle aklımda bu iki sepet var. Hangisi daha iyi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-20-20-58-16-171_com.android.chrome.png
    Screenshot_2024-07-20-20-58-16-171_com.android.chrome.png
    502,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2024-07-20-20-56-39-007_com.android.chrome.png
    Screenshot_2024-07-20-20-56-39-007_com.android.chrome.png
    260 KB · Görüntüleme: 23
Valhalla ve Odyssey ana sürüm alın. Diğer Odyssey sadece biraz görsel ve basit birkaç saatlik XP ve para bonusu veriyor.

Pişman olduğunuz konu nedir hocam? Oynanış videosu izlemedim, sadece enşs kirazoğlunun videosunu izledim o kötü yanını söylemedi.

Sevip sevmemek tercih meselesi. Bunun yanında o antik dönemin ihtişamını, kültürünü ve o harika görsel efektleri, bina tasarımları, manzaralar en ince ayrıntısına kadar kalite kokuyor. Bence sadece sağda solda gezseniz bile parasını hak eder.

Valhalla ve Odyssey ana sürüm alın. Diğer Odyssey sadece biraz görsel ve basit birkaç saatlik XP ve para bonusu veriyor.

Sevip sevmemek tercih meselesi. Bunun yanında o antik dönemin ihtişamını, kültürünü ve o harika görsel efektleri, bina tasarımları, manzaralar en ince ayrıntısına kadar kalite kokuyor. Bence sadece sağda solda gezseniz bile parasını hak eder.
Anladım hocam cevaplarınız için teşekkürler.

Son çıkan oyunlarının hepsi rezalet oddseyde aldım Origins'te Valhalla'da hepsini oynadım rezalet en iyisi Ezio serisi bu çöpleri almayın.

Son çıkan oyunlarının hepsi rezalet oddseyde aldım Origins'te Valhalla'da hepsini oynadım rezalet en iyisi Ezio serisi bu çöpleri almayın.
Kötü olması için elbette sebepleri vardır ama dümdüz rezalet yazıp geçince ben bir şey anlamıyorum. Harcanmış milyonlar, çalışmalar ve beğenip oynayan kişiler varken sadece rezalet demek yeterli değil.

Kötü olması için elbette sebepleri vardır ama dümdüz rezalet yazıp geçince ben bir şey anlamıyorum. Harcanmış milyonlar, çalışmalar ve beğenip oynayan kişiler varken sadece rezalet demek yeterli değil.

Kısaca level sistemini ben çok sevemedim Assassin's cred oyunlarına uyduğunu düşünmüyorum. Hikaye olarak iyi değiller ben yeni çıkan oyunları sevmiyorum hepsini de oynadım ve incelemelere baktığım zaman herkesin oddsey ve Origin'si bırakmasının sebebi level sistemi yüzünden.

Cünkü ana hikayede birini öldür diyor o adam 20 level senin gidip yan görev yapıp level kasman lazım ve gizlilik olarak iyi değil bence. Yeni oyunlar adama tek atamıyorsun level sistemi yüzünden.

Ezio üçlemesi ayrı, diğerleri ayrı siklet. Rezalet kısmına hiç katılmıyorum. Başındaki Assassin sil harika oyun yani. Bence o atmosferi görmek için şans vermeye kesinlikle değer. Tarihi figürler, takım adaların güzelliği, ilginç yan görevler çok yerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı