Assassin Creed Valhalla 200TL'ye alınır mı?

Ezio üçlemesi ayrı, diğerleri ayrı siklet. Rezalet kısmına hiç katılmıyorum. Başındaki Assassin sil harika oyun yani. Bence o atmosferi görmek için şans vermeye kesinlikle değer. Tarihi figürler, takım adaların güzelliği, ilginç yan görevler çok yerinde.
Combatı sıkmıştı, en başlarda güzel de sonra bayıyor. tarihi figürler neredeyse her ac oyununda var.

Kısaca level sistemini ben çok sevemedim Assassin's cred oyunlarına uyduğunu düşünmüyorum. Hikaye olarak iyi değiller ben yeni çıkan oyunları sevmiyorum hepsini de oynadım ve incelemelere baktığım zaman herkesin oddsey ve Origin'si bırakmasının sebebi level sistemi yüzünden.

Cünkü ana hikayede birini öldür diyor o adam 20 level senin gidip yan görev yapıp level kasman lazım ve gizlilik olarak iyi değil bence. Yeni oyunlar adama tek atamıyorsun level sistemi yüzünden.
Yani sizin beğenmediğiniz kısım rpg olması oluyor, herkese hitap eden bir tür değil sıkabiliyor. Eski halini de daha çok sevdiyseniz ısınmanız zor olur.

Combatı sıkmıştı, en başlarda güzel de sonra bayıyor. Tarihi figürler neredeyse her AC oyununda var.

Mekanik bence iyi hocam. Farklı silahlar farklı eylem türü.
Diğer oyunlarda birkaç kişi varken bunda daha çeşitli ve özellikle genel tasarım, grafikler bence uç seviye (her Assassin serisinde şahsen bir adım ileri gittiler) gizlilik kasmak istersen bir elbise ve kılıç oyunu Assassin Creed Brother's yapıyor yani. Zincirleme suikastlar, pek ısınamasam bile zehir işleri. John Wick gibi çeşit çeşit öldürmek farklı deneyim. Hikaye orta şekerli ama DLC'ler çok sağlam Valhalla ve Odyssey için. Yeni silahlar, biraz farklı mekanikler renk katıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı