Assassin's Creed 1 oynanır mı?

AC 1 directors Cut'ı 1.5 dolara alabilirim şu an. Daha once Odyssey ve az bir sure Valhalla oynadim. Oynayanlar onerebilir mi?
Ek olarak alt yazı olmadigi icin yama yok sanirim. Sadece anonymous cevirmis onun uyeligi de 200 kusur TL oyundan pahali olacak.
Bildiginiz baska bir yama var mi?

Anonymous'un altyazılı çevirisini alamayacaksanız ya da duyduğunuzu anlayacak İngilizceniz yoksa, 1'i oynamak yerine internetten Türkçe hikaye anlatım(lar)ını izleyip geçin. Neyi neden yaptığınızı ve oynadığınızdan bi' şey anlamazsınız çünkü, hikaye olduğu gibi ortada kalır.
Oynanış da kendini tekrar ettiği için sıkılabilirsiniz, hikaye anlaşılmadığı için "ipucu toplayıp adam öldürme"den öteye gitmez oyun sizin için.

2'den başlayarak serideki her oyunun altyazısı var, 2 de serinin en iyi oyunlarından biri zaten.
Brotherhood'un da 2'den çok geri kalır bi' yanı yok.

Yama sizin için gerekliyse Oyun Çeviri'nin yamalarıyla ikisi de keyif alarak oynanabilir bana kalırsa.

Son düzenleme:
Anonymous'un alt yazılı çevirisini alamayacaksanız ya da duyduğunuzu anlayacak ingilizceniz yoksa, 1'i oynamak yerine internetten Türkçe hikaye anlatım(lar)ını izleyip geçin. Oynadığınızdan ve neyi neden yaptığınızı vs. bi' şey anlamazsınız çünkü, hikaye olduğu gibi ortada kalır.
Oynanış da kendini tekrar ettiği için sıkılabilirsiniz, hikaye anlaşılmadığı için "ipucu toplayıp adam öldürme"den öteye gitmez oyun sizin için.

2'den başlayarak serideki her oyunun alt yazısı var, 2 de serinin en iyi oyunlarından biri zaten.
Brotherhood'un da 2'den çok geri kalır bi' yanı yok.
Yama sizin için gerekliyse oyun çeviri'nin yamalarıyla ikisi de keyif alarak oynanabilir bana kalırsa.

Teşekkür ederim o zaman 2'den başlarım artık yavaş yavaş.

AC 1 directors Cut'ı 1.5 dolara alabilirim şu an. Daha once Odyssey ve az bir sure Valhalla oynadim. Oynayanlar onerebilir mi?
Ek olarak alt yazı olmadigi icin yama yok sanirim. Sadece anonymous cevirmis onun uyeligi de 200 kusur TL oyundan pahali olacak.
Bildiginiz baska bir yama var mi?

Unity'e kadar hiçbir oyunu oynanmaz eski tarz eski donanımlara sahip olduğu için şu anki oyun sistemlerine alışmış bir oyuncu için eziyet gibi gelecektir. Zamanın iyi oyunlarındandı ama dediğim gibi zamanın, şu an açıp katlanılabilecek oyunlar değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı