Assassin's Creed 2 hikayesini anlamadım

marlon

Kilopat
Assassin's Creed 2 oyununun hikayesini tam olarak anlamadım.
Oyunda Ezio olarak oynadığımız kişinin babasının neden idam edildiğini ve cennet bahçesi denilen elmanın nereden geldiğini, ne işe yaradığını, ne için elmanın peşinde olduğumuzu anlamadım. İspanyol denen adamın tapınakçı olduğunu düşünüyorum fakat neden Ezio'nun babasını idam ettirdi?
Bu oyunun hikayesi hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu bitirdiniz mi? Sorularınızın hepsi oyunun sonunda karşılanıyor zaten.

Ezio'nun babası tapınakçılar tarafından idam ediliyor çünkü Ezio'nun babası da bir suikastçi, cennet bahçesi denen alet ilk insanlardan Adem ve Havva'nın Cennet'te bulunan elmayı çalmasıyla oluşan bir şey. Onu bu kadar değerli yapan şey alan kişinin eline vereceği kuvvet ve suikastçilerin amacı ise elmanın tapınakçıların eline geçmesini önlemek.

Oyunu bitirdiniz mi? Sorularınızın hepsi oyunun sonunda karşılanıyor zaten.

Ezio'nun babası tapınakçılar tarafından idam ediliyor çünkü Ezio'nun babası da bir suikastçi, cennet bahçesi denen alet ilk insanlardan Adem ve Havva'nın Cennet'te bulunan elmayı çalmasıyla oluşan bir şey. Onu bu kadar değerli yapan şey alan kişinin eline vereceği kuvvet ve suikastçilerin amacı ise elmanın tapınakçıların eline geçmesini önlemek.

Evet hocam bitirdim.
Oyunun sonunda bi kadın çıktı ama konuştuklarından bişey anlamadım. Bu kısmıda anlatabilirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı