Assassin's Creed 2 iade edilp tekrardan alınınca yeni anahtar mı verilir?

Hopex_007

Centipat
Katılım
25 Eylül 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bu oyunu Steam'den aldım verdiği keyi Ubisoft hesabıma girdim sonra tekrar girdiğimde şifre yanlış falan filan hatası geldi şifreyi de değiştiremedim hata verdi. Sonra bir hesap daha açtım Ubisoft'ta. Keyi o hesaba girdim bu key kullanılıyor dedi. Şu an mesaj bekliyorum ama. Asıl sorum şu bu Assassin's Creed 2'yi Steam'den iade edip sonra gene satın alsam başka bir key mi verir yoksa iade etmeden önce verdiği keyi mi verir?
 
Hesaptan silip tekrar satin alsaniz da, iade etseniz de ayni oyun anahtarini veriyor. Hangi hesapta etkinlestirdiyseniz o hesaba erismeniz gerek.

Iade kismini düzeltiyorum zira diger oyunlarda da sorun cikmiyordu. Muhtemelen geri alirlar fakat emin degilim. Anahtar konusunda bir degisiklik yok.
 
Son düzenleme:
Hesaptan silip tekrar satin alsaniz da, iade etseniz de ayni oyun anahtarini veriyor. Kaldi ki oyun anahtarini zaten etkinlestirmissiniz. Iade alacaklarini hiç sanmiyorum.

Hangi hesapta etkinlestirdiyseniz o hesaba erismeniz gerek.

Etkinleştirdiğim hesabın ve ikinci hesabın e posta ile şifresi aynı ve ben giriş yapınca ikinci hesaba bağlanılıyor. İkinci hesabın şifresini değiştirmeye çalıştığımda hata veriyor.
 
ikinci hesabın şifresini değiştirebilsem ilk hesaba giriş sorun olmıcak belki de ama şifre değiştiremiyorum hata veriyor şaka gibi
Daha önce hesaba dair herhangi bir bilgiyi degistirdiniz mi? Kullanici adi gibi.

İlk hesapla ilgili hiçbir şey değiştirmedim 2. açtığım hesabın e postasını değiştridim ve sonra sinirlenip ilk hesabın e posta şifresi ile bir hesap daha açtım ve ubisoft kabul etti
 
Direkt Ubisoft Destek ile irtibata gecmeyi deneyin. Dedigim gibi, iade etseniz bile tekrar satin alinca ayni anahtari veriyorlar. Destek üzerinden degistirmeniz daha kolay olur.
Anladım yani steamdan iade etsem gene aynı key gelicek. Mesaj atalı 3 4 saat oldu bakalım cevap bekliyorum ubisofttan
Direkt Ubisoft Destek ile irtibata gecmeyi deneyin. Dedigim gibi, iade etseniz bile tekrar satin alinca ayni anahtari veriyorlar. Destek üzerinden degistirmeniz daha kolay olur.
size göre bu sıkıntı düzelir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı