animusprojesi.com
Bulabileceğiniz en iyi yama bu. (Animus Projesi)![]()
Assassin’s Creed 2 - Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri
Son sürüme (2017) uyarlanmıştır. Oyununuzun son yayınlanan güncel sürüm olması gerekiyor. İndirmiş olduğunuz RAR dosyasından çıkan 2 belgeyi oyununuzun kurulu olduğu ana klasörün içerisine atmanız yeterli. NOT: Bu yamanın proje yöneticisi şu anda Animus Projesi ekibindedir. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINanimusprojesi.com
Bu bayağı iyi.![]()
Assassin’s Creed 2 - Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri
Son sürüme (2017) uyarlanmıştır. Oyununuzun son yayınlanan güncel sürüm olması gerekiyor. İndirmiş olduğunuz RAR dosyasından çıkan 2 belgeyi oyununuzun kurulu olduğu ana klasörün içerisine atmanız yeterli. NOT: Bu yamanın proje yöneticisi şu anda Animus Projesi ekibindedir. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINanimusprojesi.com
Vallhala yamasıda orada var mı?Animus Projesi, etkinliğine kendi sitelerinde de duyurdukları üzere son verdi. Yeni oyunların DLC'leri ile birlikte çevrilmiş haline de Makine Çeviri'nin Telegram sayfasından ulaşabiliyorsunuz.
Evet var hocam.Vallhala yamasıda orada var mı?
Teşekkür ediyorum peki ben exe şeklinde değilde kopyala yapıştır şeklinde vallhala yaması arıyorum. Var mıdır?Evet var hocam.
Hocam o kadar bilemiyorum ama bu telegram sayfasında türkçe yamaların kurulması için ufak bir program var. Baya da kullanan var. Bence bir problem teşkil etmez.Teşekkür ediyorum peki ben exe şeklinde değilde kopyala yapıştır şeklinde vallhala yaması arıyorum. Var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.