ATK Battle Axe Pro alınır mı?

Hocam kalite olarak ne kadar fark eder ATK'nın tasarımı beni çok cezbetti.
Tasarımını sevdiyseniz alın geçin hocam. Yazılımında ufak sorunlar yaşayanlar var sadece. Üzerindeki yazılar vs işciliği biraz kötü diyebilirim.

Hocam kalite olarak ne kadar fark eder ATK'nın tasarımı beni çok cezbetti.

Kalite olarak yakın olsalarda Wraith'in garanti ve iade kapsamı kötü sıkıntı yaşarsanız zorlanabilirsiniz. Amazon daha rahat olur iade konusunda.

Kalite olarak yakın olsalarda Wraith'in garanti ve iade kapsamı kötü sıkıntı yaşarsanız zorlanabilirsiniz Amazon daha rahat olur iade konusunda.

Tasarımını sevdiyseniz alın geçin hocam. Yazılımında ufak sorunlar yaşayanlar var sadece. Üzerindeki yazılar vs işciliği biraz kötü diyebilirim.

Hocam sanırsam mantıklı olanı değil ilk kez kalbimin yolunu dinleyeceğim ve ATK'ya gideceğim. Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

Hocam sanırsam mantıklı olanı değil ilk kez kalbimin yolunu dinleyeceğim ve ATK'ya gideceğim. Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

Hayırlı olsun şimdiden hocam.

Hem Battle Axe hem supernova ya sahibim. Artı mı bilmem ama Battle Axe de mekanik tuşlar var sesi gereksiz fazla. Ve ATK da birkaç kez kendi kendine hareket etme sorunları yaşadım. Garantiye verdim. O sırada supernova aldım. 1 ay sonra garantiden geldi bir sorun olmadığını söylediler. Wireless donglelların çakışmış olabileceğini söylediler. Şu an dongle ı diğerlerinden biraz uzağa koydum bir sorun yok. Ben olsam supernova alırdım. Malzeme kalitesi ve tutuş hissiyatı Battle Axe'den daha iyi.
Söylemeyi unutmuşum ATK Battle Axe standa tam oturuyor ama stantdan alırken diğer elimle standı tutmam gerekiyor yoksa tek elle alırken stant ile beraber geliyor. Supernovanın standda böyle bir şey yaşamadım. Ne kadar önemli bilmem ama söylemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı