Çözüldü Assassin's Creed 3 AC3SP.exe Çalışmayı Durdurdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Çözüm 1:

• Oyunun save dosyasını silin. Dosya burada yer alıyor:

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Hesap adınızla ilintili klasör adı]\54

• Sonrasında da uPlay'den Cloud Sync'i kapatın:

uplay cloud sync.JPG

Çözüm 2:

İlk çözüm işe yaramazsa oyunun ana Exe'sini kopya koruması devre dışı bırakılmış EXE ile değiştirmek sorunu çözüyor. Ancak biz bu dosyayı paylaşmıyoruz. Yasal çözüm sunulabilmesi için Ubisoft'un kendi exe dosyasını güncelleyip düzeltmesi gerekiyor.

Söz konusu dosya oyunun No-DVD güncellemesinde bulunabilir:

Kod:
Assassins.Creed.III.v1.06.Update-SKIDROW
Denedim olmadı.

• Intel core i7 640m 2.80 GHz
  • NVIDIA GT 420M
  • RAM 8 GB

Bu sorun çözülecek gibi durmuyor uğraşmak istemezsen anlarım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır kesinlikle. Şu videoya bak. Oyunun Crack ise. Oyunun orjinal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CD-Key ile uplaydan etkinleştirdim.

Orjinal olduğuna göre, Tam olarak beyaz ekran mı geliyor? Ekran kartın biraz eski sürücüleri güncelleyebilir misin? Çoğu yerde sorun o şekilde çözülmüş.

Anlatayım. Ben entekre ekran kartıyla 800x'e bilmem kaç cözünürlükte bostona kadar gelebildim. Limanda adam bana birini bul dedi ben de oradan itibaren ekran kartıyla girdim. Adama gittiğimde kapıda bi sinematik başlıcakken orda hatayı verip oyunu kapatıyor.

Ekran kartını GeForce Experience ile güncelledim ben.

Güncelledin ve XP SP3'e uyumluluk yaptın ve olmadı ise, biraz zaman alabilir çözümü bulmam. Hatta çözülemeye de bilir. Hakkını helal et. :(

Ekran kartı güncel Windows Xp Service Pack 3 yaptım yine attı.

Helal olsun bende oynamam Edward kenway'in oğlunu merak ettiğim için almıştım. :) Teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Assassin's Creed IV: Black Flag tan başlayınca seriye böyle oldu :)

Arkadaşlar indirimdeydi fırsat varken aliyim dedim eve geldim Uplay hesabıma giriş yaptım tam oyun açılıyordu fakat "AC3SP.exe çalışmayı durdurdu" hatasını verdi. Oyun MP'ye giriyor fakat SP'ye girmiyor. Uyumluluktan tüm işletim sistemlerini denedim, yönetici olarak çalıştırdım, güncellemeleri yaptım, silip tekrar yükledim ancak sorun aynı devam ediyor. Ubisoft Support'a da bildirdim sorunu 48 saat içinde yanıt vereceklerini söylediler ama vermediler. Oyun açılırken İngilizce yazan bi'paragraf var orda veriyor hatayı. Bu sorunu yaşayıp da çözen arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

SİSTEM:
  • AMD A4-5000 1.5 GHz 4 Thread with HD 8330 İŞLEMCİ
  • AMD RADEON HD 8500M EKRAN KARTI
  • 6 GB 1600 MHz RAM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı