Çözüldü Assassin's Creed 3 AC3SP.exe Çalışmayı Durdurdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Çözüm 1:

• Oyunun save dosyasını silin. Dosya burada yer alıyor:

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Hesap adınızla ilintili klasör adı]\54

• Sonrasında da uPlay'den Cloud Sync'i kapatın:

Çözüm 2:

İlk çözüm işe yaramazsa oyunun ana Exe'sini kopya koruması devre dışı bırakılmış EXE ile değiştirmek sorunu çözüyor. Ancak biz bu dosyayı paylaşmıyoruz. Yasal çözüm sunulabilmesi için Ubisoft'un kendi exe dosyasını güncelleyip düzeltmesi gerekiyor.

Söz konusu dosya oyunun No-DVD güncellemesinde bulunabilir:

Kod:
Assassins.Creed.III.v1.06.Update-SKIDROW
AMD Radeon sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar yükledim sonra bu çıktı.

Bide oyun açılıyor artık teşekkürler ancak 1 FPS alıyorum. Yüklediğim radeon sürümü 16.6.1. Acaba 16.3.2 yi yüklesem düzelir mi?

Onboard ekran kartım HD8330. Bağlı ekran kartı 8500M. Hangi sürücüyü yüklememi önerirsiniz?

Hayır maalesef.

"Radeon settings are currently not available. Please try again after connecting AMD graphics." diye bişey çıkıyor sağ tıklayıp radeona tıkladığımda.

Ve şu an aygıt yöneticisinde AMD Radeon HD 8500M ekran kartım görünmüyor.

Recep Bey;
Uğraşlarınız için teşekkür ederim. Oyun artık açılıyor ve hiçbir sorun yok. Eğer bir sorun olursa yazacağım. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden çok değişik bir durum. İlk defa rastladım. Arkadaşlar Steam Summer Sale indirimlerinden faydalanarak AC3'ü aldım. Fakat oyunu açtığımda oyunun ilk baştaki intro sahnesinden sonra yani oyuna geçtiğimizde oyundan atıyor (AC3SP.exe çalışmayı durduru). Ben laptop kullanıyorum. Çift ekran kartı var anlayacağınız. En son 2 gün önce yabancı bir forumda ekran kartı ile alakalı olacağı, driver yüklenmesi gerektiği yazıyordu. Mevcut kartımı driver yapmaya çalıştım, sitesinden en son ki driver'ı indirdim ama işe yaramadı. Bende entegre grafik (intel4000)'i oyunda aktif ederek girmeye çalıştım. Oyun çalıştı ama malumunuz en düşük ayarda 20 fps. Yani oyun ekran kartında (GT630m) sorun var. Cidden durum çok karışık artık son çare crack yapacağım orjinal oyuna. İşin kötü tarafı daha önce aynı PC'de sorunsuz oynamış olmam. Şimdi ise WİN10 kullanıyorum. Ekran kartının driver'ını nasıl yükleyebileceğimi biri açıklayabilir mi ?

Hepinize selamlar. Bugün, malumunuz Assasin's Creed 3 Uplay^'de bedava olarak üyelerine veriliyor.
Ben de oyunu heyecanla aldım, yükleyip kurdum. Oyunu açtığımda ilk jenerik geçtikten sonra ''ac3sp.exe'' hatası vererek oyundan attı. İnternet'te biraz araştırdım ve birçok kişinin bu durumdan sıkıntı çektiğini gördüm.
Sorun önerisi olarak ekran kartı, işletim sistemi güncellemesi ve oyunun uyumluluk ayarının yapılması öneriliyor. Ben hepsini çoktan yapmış olmama rağmen hala hata sürmekte. Oyun çakma olsa eyvallah ta, adamlar bugüne özel dağıtıyor oyunu. Lütfen bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…