Çözüldü Assassin's Creed 3 AC3SP.exe Çalışmayı Durdurdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Çözüm 1:

• Oyunun save dosyasını silin. Dosya burada yer alıyor:

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Hesap adınızla ilintili klasör adı]\54

• Sonrasında da uPlay'den Cloud Sync'i kapatın:

uplay cloud sync.JPG

Çözüm 2:

İlk çözüm işe yaramazsa oyunun ana Exe'sini kopya koruması devre dışı bırakılmış EXE ile değiştirmek sorunu çözüyor. Ancak biz bu dosyayı paylaşmıyoruz. Yasal çözüm sunulabilmesi için Ubisoft'un kendi exe dosyasını güncelleyip düzeltmesi gerekiyor.

Söz konusu dosya oyunun No-DVD güncellemesinde bulunabilir:

Kod:
Assassins.Creed.III.v1.06.Update-SKIDROW
Asus gtx 1070 dual Nvidia. Gercekten sadece nvidia sı olanlarda mı olmuş ?
Araştırdığım konulara göre öyle görünüyor hatta Ubisoft'un forum sitesinde bir konuda gördüm herhalde oyuna güncelleme getirerek duzeltebilirler tam olarak bilgim yok.

• Beğen
İfadeler: MHC
Ekran kartı sürücüsünün güncel olduğundan ve Windows 10 kullandığınızdan emin olun. Ayrıca oyunu da onarın Uplay üzerinden.
Ekran kartı sürücüm güncel olup Windows 10 kullanıyorum. Şimdi oyunu onarıyorum.

Onardım ve sonuç yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni sorun bende de var.
Bilgisayara yeni format attim butun driverlar guncel, Windows 10 guncellemeleride tamam. Uyumluluk modlarinida denedim oyunu üç kez silip tekrar indirdim fakat nafile.
Single player olarak oyunu calistirdigimda egitim bolumunde bir sure ilerledikten sonra hep ayni yerde oyun cokuyor durduruldu hatasi geliyor.
Multiplayer olarak calistirdigimda iste oyun hic acilmadan durduruldu hatasi veriyor.
Internette biraz arastirdim ama ise yarayan bir sonuc bulamadim, bazi youtube videolarinda crack vs gibi seyler mevcut onlari denemedim.

Zenhex Bey, crack denemedim demişsiniz. Yanlış anlamayın. Fakat oyun orijinal değilse kurallar gereği herhangi bir yardımda bulunulmuyor.

İboib Bey, MSI Afterburner'ı indirin ve PC'nize kurun. Çekirdek hızınızı 50 MHz'nin altına düşürün. Değişiklikleri onaylayıp oyuna girin.

Zenhex Bey, crack denemedim demişsiniz. Yanlış anlamayın. Fakat oyun orijinal değilse kurallar gereği herhangi bir yardımda bulunulmuyor.

İboib Bey, MSI Afterburner'ı indirin ve PC'nize kurun. Çekirdek hızınızı 50 MHz'nin altına düşürün. Değişiklikleri onaylayıp oyuna girin.

MSI Afterburner'i indirdim ve kurdum. Ama çekirdek hızı en az 550 mhz civarı oluyor.

MSIAfterburner_2016-12-09_14-03-25.png

İyi günler ben de şuan bedava olan Assassin's creed 3 indirdim. Burada yazan herşeyi yaptım olmadı.

Gata tam olarak şu oyun açılıyor sonra yürümeye çalışıyorum 2 adım atıyor hata veriyor.
Windows 10 64 bit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı