Oyunun save dosyasını silin. Dosya burada yer alıyor:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Hesap adınızla ilintili klasör adı]\54
Sonrasında da uPlay'den Cloud Sync'i kapatın:
Çözüm 2:
İlk çözüm işe yaramazsa oyunun ana Exe'sini kopya koruması devre dışı bırakılmış EXE ile değiştirmek sorunu çözüyor. Ancak biz bu dosyayı paylaşmıyoruz. Yasal çözüm sunulabilmesi için Ubisoft'un kendi exe dosyasını güncelleyip düzeltmesi gerekiyor.
Söz konusu dosya oyunun No-DVD güncellemesinde bulunabilir:
Araştırdığım konulara göre öyle görünüyor hatta Ubisoft'un forum sitesinde bir konuda gördüm herhalde oyuna güncelleme getirerek duzeltebilirler tam olarak bilgim yok.
Ayni sorun bende de var.
Bilgisayara yeni format attim butun driverlar guncel, Windows 10 guncellemeleride tamam. Uyumluluk modlarinida denedim oyunu üç kez silip tekrar indirdim fakat nafile.
Single player olarak oyunu calistirdigimda egitim bolumunde bir sure ilerledikten sonra hep ayni yerde oyun cokuyor durduruldu hatasi geliyor.
Multiplayer olarak calistirdigimda iste oyun hic acilmadan durduruldu hatasi veriyor.
Internette biraz arastirdim ama ise yarayan bir sonuc bulamadim, bazi youtube videolarinda crack vs gibi seyler mevcut onlari denemedim.