Assassin's Creed 3 güzel mi?

Sizde anormallik yok, AC2'den sonra bozmaya başladılar AC3'ten zevk alabiliyorsanız çok iyi bir şey. AC Syndicate serisine kadar oynayıp sarmayıp %60-%70 civarı bıraktığım iki oyundan birisi AC3 diğeri ise Unity maalesef daha sonrası asıl AC'den koptu bildiğiniz ryse son of Rome tarzı eski çağ savaş modasına döndü.

AC 2 hiç oynamadım AC 1 oynadım AC 2'ye bir bakayım.
 
AC 2 hiç oynamadım AC 1 oynadım AC 2'ye bir bakayım.
En Kral serisidir AC2 ile başlayıp Brotherhood ardından Revelations oynama imkanını bulursanız çok iyi olur hepsi birbiriyle bağlantılı ben oyununu bitirdim ardından Romanını okudum. Bana göre en güzel mekaniklere sahip olan AC serilerinde AC2 vardır gerek mekanikleri gerek hikayesi çok akıcı oynamanıza sebep olan bir hava var oyunda.
 
AC2 serisini AC2 olarak oynadıysanız diğer serilerini oynamadığınız için yakınmalısınız. Brotherhood ve Revalations.
Ayrıca AC1'in mekanikleri dönemine göre çok güzel mekaniklere sahipti.

AC3 için söylediyseniz Remastered'i hiç denemedim, Orijinal serisini oynadım.
Brotherhood ve Revelation AC2'den sonra çıktı :D
 
Assassin's Creed serisinde tek sevemediğim oyun Ac3 oldu. Mekanikleri, hikaye anlatımındaki yavanlık... Beni soğutmuştu.
Dövüş mekanikleri olarak ben Ac Unity'de Stealth'a yatkın olduğum için Ac Unity'i daha fazla sevmiştim.
 
En kral serisidir AC2 ile başlayıp Brotherhood ardından Revelations oynama imkanını bulursanız çok iyi olur hepsi birbiriyle bağlantılı ben oyununu bitirdim ardından romanını okudum. Bana göre en güzel mekaniklere sahip olan AC serilerinde AC2 vardır gerek mekanikleri gerek hikayesi çok akıcı oynamanıza sebep olan bir hava var oyunda.

AC 2'yi indireceğim beğenmessem parasını senden çıkartırım haberin olsun 😀
 

Yeni konular

Geri
Yukarı