Ford Puma alınır mı?

Sadece 1.3 TCe motorun hassas noktalarına dikkat etmeniz yeterli olur. Hatta performans olarak daha iyidir. Puma'nın şanzımanı için söylediğim şeyler Captur için de geçerli. İkisi de aynı şanzımanı kullanıyor. Belki marka bazlı ufak tefek yazılımsal farklar olabilir ancak ikisi de Getrag üretimi çift kavrama.

Bu bilgiler de aklınızda bulunsun.

Teşekkür ederim. Zaten halihazırda arıza açma konusunda internette yazılanları çizilenleri okuduktan sonra vazgeçmiştim. Bir de sizden duymak istedim.

Rica ederim.

@Eagless @utkuyuksel

Hocam, 1.0 motor Skoda Kamiq hakkında fikriniz nedir? Captur mu, Kamiq mi?

@Eagless @utkuyuksel

Hocam, 1.0 motor Skoda Kamiq hakkında fikriniz nedir? Captur mu, Kamiq mi?

İkisi de B segment, Captur'un bagajı 130-150 LT kadar daha büyük. İskelet olarak daha geniş ve daha yüksek.
1332 CC Turbo kompresörlü motoruyla Kamiq kıyasla daha performanslı ve yakıt olarak daha ekonomik. Kamiq premium paket olarak tercih edilecekse tartışılabilir lakin Captur kağıt üzerinde daha iyi bir opsiyon bana kalırsa.

İkisi de B segment, Captur'un bagajı 130-150 LT kadar daha büyük. İskelet olarak daha geniş ve daha yüksek.
1332 CC Turbo kompresörlü motoruyla Kamiq kıyasla daha performanslı ve yakıt olarak daha ekonomik. Kamiq premium paket olarak tercih edilecekse tartışılabilir lakin Captur kağıt üzerinde daha iyi bir opsiyon bana kalırsa.

Anladım. Elite paketine bakmıştık. 1.5 milyon bandında SUV-Crossover olarak Captur'un alternatifi çok yok sanırım. Teşekkür ederim tekrardan.

Anladım. Elite paketine bakmıştık. 1.5 milyon bandında SUV-Crossover olarak Captur'un alternatifi çok yok sanırım. Teşekkür ederim tekrardan.

Bulabilirseniz 1.6 dizel Tiguan olabilir aslında ama baktığınız 2 araca kıyasla daha yaşlı ve yüksek km olur.

Bulabilirseniz 1.6 dizel Tiguan olabilir aslında ama baktığınız 2 araca kıyasla daha yaşlı ve yüksek km olur.

Evet Tiguan var bütçemizde ama dediğiniz gibiler. Daha güncel araba istediğimiz için eledik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı