Assassin's Creed 3 Remastered alınır mı?

• Konuyu başlatan LaahM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 632
Evet başlıkta görmüş olduğunuz gibi Steam üzerinden Assassin's Creed 3 Remastered almayı düşünüyorum. Kendisi şu anda 8 dolar (291 TL) ve ayrıca cüzdanımda 3,19 dolar (116 TL) var. Yani oyun bana 175 TL'ye mâl oluyor. Sizce AC3: R alınır mı?

Bana sorarsan almaya değer. Maddi durum konusunda sıkıntı yaşamıyorsan tabii. Ben sevmiyordum ama oynadıkça sardı. Gemi savaşları, bölge özgürleştirme (her özgürleşen bölge sonucunda AC Brotherhood oyunundaki gibi suikastçilerimiz oluyor), çiftlik evi görevleri (oyun sonunda bile güzel bir tat bırakan çiftlik evi görevi var), ayrıca ele geçirilebilecek kaleler var. Almayı düşünüyorsan hemen al derim bir daha fiyatı o kadar aşağı bile düşmeyebilir. 2024 sonbaharında ben aynı oyunu indirimde epey ucuz fiyata almıştım.

Son düzenleme:
Çok pahalı değil ama senin kararın tabi dostum. Oynarım diyorsan alabilirsin tabiki.
Fikriniz için teşekkür ederim.
Hocam ac Odyssey season pass ile birlikte alırsanız hem ac odyseey hem 2 3 dlc hemde ac3 remastered geliyor
Yukarıda belirttiğim gibi Odyssey'i Ubisoft'tan aldım ve Assassin's Creed 3: Remastered oyununun kütüphaneme gelmesi için söylemiş olduğunuz Season Pass'i almam gerekiyor. Ubisoft üzerinde Season Pass ise 1000 TL. Pahalı bir fiyatı var. Ayrıca DLC'leri güzel olmasına rağmen DLC'lere ihtiyacım yok diyebilirim, Odyssey'in kendisini zaten çok sevdim.

Bana sorarsan almaya değer. Maddi durum konusunda sıkıntı yaşamıyorsan tabii. Ben sevmiyordum ama oynadıkça sardı. Gemi savaşları, bölge özgürleştirme (her özgürleşen bölge sonucunda AC Brotherhood oyunundaki gibi suikastçilerimiz oluyor), çiftlik evi görevleri (oyun sonunda bile güzel bir tat bırakan çiftlik evi görevi var), ayrıca ele geçirilebilecek kaleler var. Almayı düşünüyorsan hemen al derim bir daha fiyatı o kadar aşağı bile düşmeyebilir. 2024 sonbaharında ben aynı oyunu indirimde epey ucuz fiyata almıştım.
Fikriniz için teşekkürler. İndirimi iyi diyorsanız kaçırmamakta fayda var. Ayrıca oyundaki gemi savaşlarına bir baktım ve söylediğiniz gibi çok hoşuma gitti. Siz oynadığınız için size soru sormak istiyorum. Birçok forum ve web sayfalarında gördüm ki oyunu açmak için key gerekliymiş. Birde aslında böyle bir key yokmuş. Oyunu farklı yöntemlerle çalıştırdıklarını söylüyorlardı. Kısacası soruma gelecek olursam, sizden key vs. istedi mi?

Fikriniz için teşekkür ederim.

Yukarıda belirttiğim gibi Odyssey'i Ubisoft'tan aldım ve Assassin's Creed 3: Remastered oyununun kütüphaneme gelmesi için söylemiş olduğunuz season Pass'i almam gerekiyor. Ubisoft üzerinde season Pass ise 1000 TL. Pahalı bir fiyatı var. Ayrıca DLC'leri güzel olmasına rağmen DLC'lere ihtiyacım yok diyebilirim, Odyssey'in kendisini zaten çok sevdim.

Fikriniz için teşekkürler. İndirimi iyi diyorsanız kaçırmamakta fayda var. Ayrıca oyundaki gemi savaşlarına bir baktım ve söylediğiniz gibi çok hoşuma gitti. Siz oynadığınız için size soru sormak istiyorum. Birçok forum ve web sayfalarında gördüm ki oyunu açmak için key gerekliymiş. Bir de aslında böyle bir key yokmuş. Oyunu farklı yöntemlerle çalıştırdıklarını söylüyorlardı. Kısacası soruma gelecek olursam, sizden key vs. istedi mi?

Key istedi mi hatırlamıyorum alalı bayağı bir zaman oldu. Ama oyun zaten key isteyecekse keyi oyunu satın alınca veriyor tek seferlik girip aktif edebiliyoruz. Bazı Assassin's Creed'lerde böyle durum var.

Key istedi mi hatırlamıyorum alalı bayağı bir zaman oldu. Ama oyun zaten key isteyecekse keyi oyunu satın alınca veriyor tek seferlik girip aktif edebiliyoruz. Bazı Assassin's Creed'lerde böyle durum var.
Tamamdır tekrardan teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum.

Tamamdır tekrardan teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum.

AC 3 Remastered konusuna oyun içi açısından ekleme yapmış olayım. Saat konusunda sizi bayağı tutabilir. Gemi savaşı için gemi geliştirmesi lazım ama tek seferlik olan birçok geliştirme pahalı olduğundan ve ekonomi sistemi altın tepside sunulmadığından oyun bol bol avcılık da yapmanızı istiyor. Kurtlar ve Amerikan geyikleri satınca diğer hayvanlara göre daha fazla para kasmaya olanak sağlıyor. Ama reflekslerinizin de iyi olması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı