Assassin's Creed 3'ü oynamadan Assassin's Creed 4'e geçmek

ismetK0

Hectopat
Merhabalar sırasına uygun olarak Assassin's Creed Revelitons'a kadar oyadım fakat oyun hiç sarmadı gerek savaş Stratejisi'nin değişmesi gerek parkur sistemindeki değişikler (zaten bunlar çoğu oyuncular için hoş görülmeyen şeylerdi) vs. çok hoşuma gitmedi. Sorum şu Assassin's Creed 3'ü oynamadan direkt 4. oyuna geçsem hikayeden çok bir şey kaybeder miyim? Ya da bir internet sitesinden vs. hikayesini okuyarak direkt 4. oyuna geçsem bir kayıp olur mu teşekkürler şimdiden.

Oynamanıza gerek yok 3. oyunda ana karakter diye birşey yok baş düşmanı için oynanır o oyun sadece. 4. oyundan sonra direk Rogue'u oynama oynanış kopyala yapıştır sadece hikayeyi değiştirmişler ayıp olmasın diye. Shay iyi bir ana karakter sadece taraf değiştirmesi biraz hızlı ve saçma oluyor.

Hocam Rogue'yi bitirdim ve aşırı beğendim. Favorilerimdendir, iki oyun arasında hikaye bağlantısı varsa oynamak isterim. Ufak bir hikaye bağlantısı mı yoksa oyunun devamı mı?

oyunun sonunda öldürdüğümüz assasin Unity oyunundaki ana karakter Arno'nun babasıdır başında babasının öldüğünü görüyoruz hemen ardından tapınakçı olan françois de la serre Arno'ya sahip çıkar ardından françois de la serre öldürüldüğünde ise gözü dönen arno hapise atıldıktan sonra babasının bir assasin olduğunu öğrenir ve eğitime başlar assasin olduktan sonra intikamını alır
oyunun incelemesi Imzam'da bulunmakta isterseniz okuyabilirsiniz kısacası oyunun başı Rouge'nin sonuna denk geliyor.

Oynamanıza gerek yok 3. oyunda ana karakter diye birşey yok baş düşmanı için oynanır o oyun sadece. 4. oyundan sonra direk Rogue'u oynama oynanış kopyala yapıştır sadece hikayeyi değiştirmişler ayıp olmasın diye Shay iyi bir ana karakter sadece taraf değiştirmesi biraz hızlı ve saçma oluyor.
Aynen grafik ve oynanış tamamen aynı. Sadece Rogue'da gemi oynanışına bir kaç mekanik eklemişler. Shay'in hızlı taraf değiştirmesi saçma değil sonuçta kardeşliğin yanlış bir iş yaptığının farkına varıyor. Siz yanlış bir iş yapan bir ekipte daha fazla bulunur musunuz?

Aynen grafik ve oynanış tamamen aynı. Sadece Rogue'da gemi oynanışına birkaç mekanik eklemişler. Shay'in hızlı taraf değiştirmesi saçma değil sonuçta kardeşliğin yanlış bir iş yaptığının farkına varıyor. Siz yanlış bir iş yapan bir ekipte daha fazla bulunur musunuz?

Oyunun büyük bir kısmını oynadım ardından o büyük gemiyi patlatma görevine gelince ise klavyeyi parçalayıp oyunu sildim bir daha oynamamak üzere ama 2 3 kere yine oynadım oyunu.

Oyunun büyük bir kısmını oynadım ardından o büyük gemiyi patlatma görevine gelince ise klavyeyi parçalayıp oyunu sildim bir daha oynamamak üzere ama 2 3 kere yine oynadım oyunu.
Hocam o görev gerçekten aşırı kanser. Bir süre ara vermiştim oyun kolunu kırasım gelmişti ama sonra bir şekilde geçmiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı