Çözüldü Assassin's Creed 4 suya dalınca görüntü bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Edward Thatch

Kilopat
RAM
16GB
Ekran kartı
Rx580 8Gb armor
Anakart
b450m dragon
İşlemci
5 5600
Merhaba AC4'te diğer hiçbir şeyde sıkıntı yokken dalış çanı görevlerinde oyunum görüntüdeki şekle giriyor. Sanki iki tane oyun arka arkaya çalışıyor gibi bu nasıl mümkün olabilir? Kaç yıldır oyun oynuyorum ilk defa böyle bir şey gördüm ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hay allahım'a şükür. Steam destekte benzer bir konuda buldum, arkadaşlar MSAA 2X veya daha fazlasına ayarlıysa böyle bozulmalar oluyormuş. FXAA veya SMAA'da düzeldi bende.
Merhaba AC4'te diğer hiçbir şeyde sıkıntı yokken dalış çanı görevlerinde oyunum görüntüdeki şekle giriyor. Sanki iki tane oyun arka arkaya çalışıyor gibi bu nasıl mümkün olabilir? Kaç yıldır oyun oynuyorum ilk defa böyle bir şey gördüm ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartını FurMark ile teste sokun vk olacak şekilde 30 dakika RAM kullanımı kaç oluyor.

GPU'dan kaynaklı da olabilir fakat sanırım bu sorun Anvil Engine belirli sürümlerinde zaman zaman ortaya çıkıyordu. Oyunu nereden aldıysanız o platformun uygulamasından dosya doğrulama yapın. GPU'dan kaynaklı olsa oyunun diğer bölümlerinde de olurdu, dalış çanı sırasındaki kısımda bir eksik veya hata var muhtemelen.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36 KB · Görüntüleme: 31
GPU'dan kaynaklı da olabilir fakat sanırım bu sorun Anvil Engine belirli sürümlerinde zaman zaman ortaya çıkıyordu. Oyunu nereden aldıysanız o platformun uygulamasından dosya doğrulama yapın. GPU'dan kaynaklı olsa oyunun diğer bölümlerinde de olurdu, dalış çanı sırasındaki kısımda bir eksik veya hata var muhtemelen.
Bazen Lol oynarken belirli efektlerde bu videodaki kadar olmasa da görüntü bozulmaları farkediyorum hocam bu yüzden direkt ekran kartından şüphelendim

Bu değil FurMark 1 kurmuşsun iki kur.
Sadece vk'ya çekip run mu diyeceğim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    594,9 KB · Görüntüleme: 32
Bazen LoL oynarken belirli efektlerde bu videodaki kadar olmasa da görüntü bozulmaları fark ediyorum hocam bu yüzden direkt ekran kartından şüphelendim.

Sadece Vk'ya çekip run mu diyeceğim?

FurMark vk yap fullscreen şeç run de 30 dakika yapman gerekir 85-90i görürse hemen kapat.

Bazen LoL oynarken belirli efektlerde bu videodaki kadar olmasa da görüntü bozulmaları fark ediyorum hocam bu yüzden direkt ekran kartından şüphelendim.

Sadece Vk'ya çekip run mu diyeceğim?

Sonuç nedir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı