Çözüldü Assassin's Creed 4 suya dalınca görüntü bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Edward Thatch

Kilopat
RAM
16GB
Ekran kartı
Rx580 8Gb armor
Anakart
b450m dragon
İşlemci
5 5600
Merhaba AC4'te diğer hiçbir şeyde sıkıntı yokken dalış çanı görevlerinde oyunum görüntüdeki şekle giriyor. Sanki iki tane oyun arka arkaya çalışıyor gibi bu nasıl mümkün olabilir? Kaç yıldır oyun oynuyorum ilk defa böyle bir şey gördüm ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hay allahım'a şükür. Steam destekte benzer bir konuda buldum, arkadaşlar MSAA 2X veya daha fazlasına ayarlıysa böyle bozulmalar oluyormuş. FXAA veya SMAA'da düzeldi bende.
Hocam karta 2 ay önce abim MX-4 alıp sürdü ama fayda etmiyor eski sahibi ne kadar içinden geçti bilmiyorum.

Keşke sıfır alsaydınız ben sıfır aldım GTX1650 45 dakika teste soktum 67 Max oldu aslında TikTok böyle birini gördüm tamir ediyordu ekran kartları canlı yayında izledim gayet iyiydi TikTok - Make Your Day

Hay allahım'a şükür. Steam destekte benzer bir konuda buldum, arkadaşlar MSAA 2X veya daha fazlasına ayarlıysa böyle bozulmalar oluyormuş. FXAA veya SMAA'da düzeldi bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı