Ubisoft Connect Assassins Creed Black Flag ''This DC Key or Activation Code is not valid'' hatası nasıl çözülür?

Matigre

Hectopat
Oyunu Ubisoft Connect'ten satın aldım. Oyunu yükledim masaüstünde ki kısayoldan tıklıyorum CD key istiyor, giriyorum ama ' This DC Key or Activation Code is not valid. Please try again.' hatası alıyorum. Bu neden kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Matigre Ubisoft destek ile iletişime geçin. Cevap vermeleri 1 hafta ile 3 ayı buluyor. Eğer 3 ay kadar bekleyemem dersen Ubisoft'un Discord sunucusundan "topics" kısmına yeni bir gönderi oluşturabilirsin. Yalnız Discord sunucusunda yardım almak için İngilizce lazım. Onun dışında Ubisoft 2020 yılında CD Key sisteminden aktivasyon ürünü sistemine geçtiği için eski veya yeni fark etmeksizin her oyunda böyle şeyler yaşanabiliyor. Bu tarz durumlarda Ubisoft'un uzaktan müdahalesi daha kesin sonuç çıkarıyor.

@Matigre Ubisoft destek ile iletişime geçin. Cevap vermeleri 1 hafta ile 3 ayı buluyor. Eğer 3 ay kadar bekleyemem dersen Ubisoft'un Discord sunucusundan "topics" kısmına yeni bir gönderi oluşturabilirsin. Yalnız Discord sunucusunda yardım almak için İngilizce lazım. Onun dışında Ubisoft 2020 yılında CD Key sisteminden aktivasyon ürünü sistemine geçtiği için eski veya yeni fark etmeksizin her oyunda böyle şeyler yaşanabiliyor. Bu tarz durumlarda Ubisoft'un uzaktan müdahalesi daha kesin sonuç çıkarıyor.
Teşekkürler. Discord'tan yardım almaya çalışıyorum.

Hamc sizsiniz galiba hocam. Ubisoft destek ekibinden bir kişi yazmış.
Evet benim.

maalesef Discord'dan yazalı 3 gün oldu fakat hala geri dönüş yapılmadı :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı